Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

ΜΟΝΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ


“Η Τουρκία στην παγκόσμια ιστορία κοσμεί μόνο τις σελίδες βαρβαρότητας”! Η απόδειξη σε αριθμούς

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ

Όλοι οι λαοί αγωνίζονται για να διακριθούν στα Γράμματα, στις Τέχνες, στην Επιστήμη και στον Αθλητισμό.

Οι Τούρκοι σε αντίθεση με όλους τους άλλους τρέμουν μην χάσουν την παγκόσμια πρωτιά στις δολοφονίες γυναικών, στα εργατικά ατυχήματα , την φυλάκιση δημοσιογράφων και διανοουμένων.

Το έτος 2017 δολοφονήθηκαν 409 γυναίκες από τους συζύγους, τους συντρόφους και γενικά από το οικογενειακό και συγγενικό τους περιβάλλον.

Ο αριθμός αυτός αυξήθηκε το 2018 , κατά τη διάρκεια του οποίου έχασαν τη ζωή τους 440 γυναίκες, 317 κοπέλες και 1217 ανήλικα παιδιά έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Όλοι θυμούνται τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στην Βρετανία  όταν ανακοινώθηκε το 2017  η δολοφονία 130 γυναικών από το συγγενικό τους περιβάλλον…
Στην Τουρκία οι αντιδράσεις είναι ελάχιστες και πώς να είναι διαφορετικά, αφού οι πόρτες των Φυλακών είναι διάπλατα ανοιχτές.

Στα 16 χρόνια διακυβέρνησης του σουλτάνου σκοτώθηκαν 22.500 εργάτες σε διάφορα εργατικά ατυχήματα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις η δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι έφταιγαν οι συνθήκες….

Ευτυχώς που δεν τόλμησαν να πουν ότι έφταιγαν τα θύματα.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι στην στρατιωτική επιχείρηση Ασπίδα του Ευφράτη έχασαν τη ζωή τους 72 άτομα και στην επιχείρηση του Κλάδου Ελαίας 52.

Όπως φαίνεται οι εργάτες πεθαίνουν περισσότερο από ότι οι στρατιώτες στις μάχες. ..

Ο αείμνηστος δημοσιογράφος Τσετίν Αλτάν επαναλάμβανε πολλές φορές στα άρθρα του, ότι η προσφορά των ομοεθνών του στην παγκόσμια ιστορία κοσμεί μόνο τις σελίδες βαρβαρότητας.

πηγη

1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails