Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

Ο ΜΑΧΙΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ <<ΠΟΛΙΤΗΣ>> ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
Ο ΜΑΧΙΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΥΛΕΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ή ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ή ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ!!!
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΠΑΘΛΟ!!
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ  ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ή ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤA ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ!!!
ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΨΥΧΙΚΟΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ) ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ!!
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΛΙ ΨΥΧΙΚΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΥΛΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΡΑ (ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΘΕΙΑ ΠΗΓΗ) ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΟΓΟΝΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!
Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ <<ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ>> ΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΕΝΑΡΓΕΙΑ ΟΤΙ:
<<ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΝΕΘΛΙΟΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΚΑΛΟΥΣΙΝ, ΩΣ ΑΘΛΩΝ ΓΙΝΟΜΕΝΗΝ ΚΑΙ ΠΟΝΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΡΧΗ........ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΣΙ, ΩΣ ΔΕΔΕΜΕΝΗΣ ΥΠ' ΑΥΤΟΥ ΨΥΧΗΣ ΕΝΤΑΥΘΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ..ΕΝ Ω ΠΕΦΥΚΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΒΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΔΕΣΘΑΙ, ΤΗΝ ΤΕ ΒΙΑΝ ΤΑΥΤΗΝ ΠΑΡΑΓΑΓΟΝΤΕΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΒΙΟΝ.....ΟΘΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΝΗΣΚΟΝΤΑ ΑΝΑΠΑΥΕΣΘΑΙ ΛΕΓΟΜΕΝ, ΩΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΑΛΛΑΣΟΜΕΝΟΝ>>!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ;;;;;;;
ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΒΑΛΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails