Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ‘’ΤΩΡΑ’’!!

    

Η υπερδιάστατη έννοια του ΤΩΡΑ δεν είναι κατανοητή στον γραμμικό μας χρόνο.

Η πραγματικότητα όμως του κβαντικού χρόνου είναι πάντα στο ΤΩΡΑ.

Στο ΤΩΡΑ, το Άρρητο Εν και όλες οι υπερβατικές οντότητες βρίσκονται σε μία κατάσταση όπου το παρελθόν, το παρόν και όλα τα «μελλοντικά δυναμικά» υπάρχουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

Για να κατανοήσουμε με παράδειγμα την έννοια του ΤΩΡΑ, ας φανταστούμε σιδηροδρομικές γραμμές σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΚΛΟ και ότι εμείς είμαστε ένα μικρό τρένο.

Το τρένο είναι πάντα σε κίνηση κινούμενο μόνο μπροστά!!

Οι Συμπαντικές οντότητες, στέκονται στο κέντρο του κύκλου κοιτώντας εμάς να διατρέχουμε τον γραμμικό χρόνο.

Αφού το Σύμπαν κατασκεύασε αυτές τις γραμμές καθώς και τις γραμμές άλλων γραμμικών γεγονότων γύρω τους, γνωρίζει ακριβώς που πηγαίνουν και ποια γεγονότα θα εμφανιστούν τελικά για να σπάσουν τον κύκλο μας.

Επομένως, οι οντότητες στέκονται ακίνητες και μας βλέπουν να κινούμαστε.
Οποιαδήποτε στιγμή θέλουν, μπορούν να κοιτάξουν αριστερά ή δεξιά, παρακολουθώντας όχι μόνο αυτά που περάσαμε, αλλά και τα μέρη όπου το τρένο μας θα βρεθεί στο μέλλον.

Έτσι μπορεί οι οντότητες να βρίσκονται στο στατικό ΤΩΡΑ ενώ εμείς βρισκόμαστε σε κίνηση.

Αυτό είναι το ΣΥΣΤΗΜΑ και γι' αυτό μπορούμε να πούμε πως παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει προκαθορισμός για το προσωπικό μας μέλλον από το Σύμπαν, οι οντότητες γνωρίζουν πού οδηγούν όλες οι γραμμές.

Η κατανόηση του ΤΩΡΑ, είναι ο θεϊκός δρόμος.
Επίσης αντιπροσωπεύει την αρχή της πνευματικής μας κατανόησης.

Ο Άνθρωπος που κατανοεί και νιώθει άνετα με τη συγχώνευση του γραμμικού χρόνου και του χρόνου του ΤΩΡΑ είναι εκείνος που δεν θεωρεί το μέλλον ως πρόβλημα.

Γιατί στο ΤΩΡΑ, το μέλλον είναι εδώ.

Όλα τα πράγματα που θα γίνουν ποτέ ή που υπήρξαν ποτέ, είναι τυλιγμένα στο δυναμικό της θεϊκότητας της στιγμής αυτής!!!



Επιμέλεια παρουσίασης : Γιώργος Χαβαλές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails