Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020

ΑξIζουμε O,τι δικαιωματικA μας ανHκει!!!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΟΝΤΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

ΚΑΤΑ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΜΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ <<ΦΙΛΩΝ>> ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ!!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ <<ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ>>ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!!

ΟΜΩΣ...............................

Οι Ελληνες εIμαστε Eνας φιλOτιμος λαOς και αντιπαθοYμε εκεIνους που πληγΩνουν την υπερηφΑνεια μας.

Eίμαστε μια ιστορικΗ χΩρα και ένα Εθνος με τερΑστια πολιτιστικΗ συνεισφορΑ στο σΥγχρονο κΟσμο.

Eτσι είναι αυτονόητο ότι απαιτούμε από τους ΄΄φίλους'' μας μια αξιοπρεπή στάση στα απαράγραπτα δικαιώματα μας.

Δεν ακολουθούμε τη λογική ότι το δίκαιο είναι με τον ισχυρότερο.

Εμείς οι Eλληνες έχουμε αποδείξει στη πράξη μέσω της ένδοξης ιστορίας μας των χιλιάδων χρόνων ότι κάθε είδος απειλής της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας και της υπερηφάνειας του λαού μας καταλήγει στην αποτυχία των επίδοξων εχθρών μας και στην αναγέννηση του έθνους μας.

Είμαστε δικαιωματικά περήφανοι για τη καταγωγή μας.

Ασφαλώς δεν είμαστε ούτε τέλειοι ούτε οι μοναδικοί.

Είμαστε μετρημΕνοι αλλΑ παρΟντες.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ Ομως ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!!

Αξίζουμε Ο,τι δικαιωματικΑ μας ανΗκει.Γιώργος ΧαβαλΕς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails