Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ή ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ;;;;;

Ο ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΛΛΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ !!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ Ο ΠΑΛΑΙΦΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΔΕΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΑ!!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΒΕΛΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΤΟ ΠΕΤΑΜΕ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΩΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ!!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΟΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ DNA - ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!

ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ <<ΦΕΡΟΝ>> ΤΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ :

1. ΚΡΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ
2. ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΑΔΙΑ ΑΓΩΝΩΝ
3. ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
4. ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΛΑΤΩΝΑ ,ΣΩΚΡΑΤΗ, ΠΑΡΜΕΝΙΔΗ ,ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΖΗΝΩΝ ΕΛΑΤΗ, ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ, ΕΥΚΛΕΙΔΗ , ΑΡΧΙΜΗΔΗ , ΠΥΡΡΩΝΑ ,ΘΑΛΗ , ΕΠΙΚΟΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!!

ΧΩΡΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΒΑΛΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails