Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΨΕΥΤΟΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

Αποκαλύψεις της Γενί Ντουζέν
“Περήφανοι που είναι Τούρκοι” από τη μια αλλά καλό είναι και το το Κυπριακό διαβατήριο που ανοίγει δρόμους από την άλλη.
Λευκωσία: Συνέχεια στις αποκαλύψεις για μέλη της λεγόμενης κυβέρνησης στα κατεχόμενα που είναι κάτοχοι διαβατηρίων της Κυπριακής Δημοκρατίας, δίδει σήμερα η εφημερίδα Γενί Ντουζέν.
Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του «υπουργού» εξωτερικών, Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση κατά τη συνάντησή του με μέλη της επιτροπής εξωτερικών, ότι 100,000 περίπου Τ/κ, κυρίως νέοι, είναι κάτοχοι διαβατηρίου της Κυπριακής Δημοκρατίας, η εφημερίδα (που πρόσκειται στο Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό κόμμα) είχε δημοσιεύσει χθες αυτούσιο το έγγραφο του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού της Κυπριακής Δημοκρατίας που αποδεικνύει ότι και ο Οζγκιουργκιούν είναι κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου.
Σήμερα, η εφημερίδα επανέρχεται δημοσιεύοντας και πάλι αυτούσια τα έγγραφα που δείχνουν ότι διάφοροι «υπουργοί» είναι κάτοχοι διαβατηρίων της Κυπριακής Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, τα έγγραφα αφορούν τον «υπουργό» δημοσιονομικών Ερσίν Τατάρ, τον «υπουργό» οικονομικών και ενέργειας Σουνάτ Ατούν, τον «υπουργό» παιδείας, νεολαίας και αθλητισμού Κεμάλ Ντουρούστ και τον «υπουργό» υγείας Αχμέτ Κασίφ.
Η εθνικιστική εφημερίδα Βολκάν αναφέρεται σήμερα στο ίδιο θέμα, γράφοντας ότι υπεύθυνος για τη διαρροή των εγγράφων αυτών στα ΜΜΕ, είναι ο Ασίμ Ακάνσοϊ, ΓΓ του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος, ο οποίος είχε διατελέσει διευθυντής του προσωπικού γραφείου του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, όταν ήταν «πρόεδρος».
ΠΗΓΕΣ
[ΚΥΠΕ, www.philenews.com]

http://ellas2.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails