Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Πρώτοι και στο ΝΑΤΟ οι Έλληνες Καταδρομείς

1Οι Έλληνες Καταδρομείς απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο οτι είναι και οι πρώτοι των πρώτων και στο ΝΑΤΟ. Μια Ομάδα αποτελούμενη από πέντε από τα φαντάσματα των Ειδικών Δυνάμεων της Ελλάδος με υψηλό ηθικό κακοπληρωμένοι και ταλαιπωρημένοι, ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και έγραψαν ιστορία στο «MILITARY CHALLENGE» στο Λουξεμβούργο.
Από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου 2014, μια ομάδα 5 ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων, συμμετείχε στον Νατοϊκό διαγωνισμό με την ονομασία «MILITARY CHALLENGE»στο Λουξεμβούργο.
423Η ομάδα διαγωνίστηκε σε αντικείμενα στίβου μάχης που περιελάμβανε τρέξιμο 18 χιλιομέτρων και τη διέλευση 20 εμποδίων (με αναρρίχηση και καταρρίχηση αυτών) και κατέλαβε την δεύτερη θέση μεταξύ των 27 ομάδων που συμμετείχαν.
756Σημειώνεται ότι η Ελληνική ομάδα, στην τελική δοκιμασία ισοβάθμησε με την πρώτη ομάδα, λόγω όμως καλύτερης βαθμολογίας στους προκριματικούς αγώνες, την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα του Βελγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails