Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΝΕΟΕΛΛΑΣ.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.ΕΔΩ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ?

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ VS ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ(ΦΩΤΟ)

 Εδώ και καιρό,βλέπουμε να κυκλοφορεί η παρακάτω αφίσα
Απ ότι γνωρίζουμε,μάλιστα,γνωστός καναλάρχης της περιοχής μας κάνει μπίζνες με την γείτονα χώρα και διοχετεύει Έλληνες φοιτητές έχοντας εξασφαλισμένη ακόμα και την κατοικία τους.
Το θέμα μας,όμως δεν είναι αυτό,αλλά γιά ποιό λόγο κάποιος Έλληνας φοιτητής να επιλέξει ένα Βουλγαρικό πανεπιστήμιο και όχι ένα Ελληνικό.
Εκτός βέβαια από το άθλιο σύστημα παιδείας της χώρας μας,που σε αναγκάζει να σπουδάσεις κάτι στο οποίο έτυχε να περάσεις χωρίς να το θέλεις και όχι να επιλέξεις αυτό που πραγματικά θέλεις και που γιά να μπείς σε μία σχολή,"ξεπατώνεσαι" κυριολεκτικά στο διάβασμα και μετά ξεχνάς τι θα πει βιβλίο,γιατί κουτσά-στραβά το πτυχίο θα το πάρεις με τον ένα η τον άλλο τρόπο,με αποτέλεσμα να αποφοιτούν τα παιδιά μας από τα πανεπιστήμια και να μην ξέρουν που παν τα τέσσερα.
Γιά το θέμα εύρεσης εργασίας ,βέβαια, αυτό ούτε να το συζητάμε...........

Ας κάνουμε,λοιπόν,μία φωτογραφική σύγκριση και δεν χρειάζεται να πάμε μακριά,ας θαυμάσουμε φωτογραφίες από το δικό μας,το στολίδι της Θράκης μας,το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και ας το συγκρίνουμε με τα πανεπιστήμια της "τριτοκοσμικής" γείτονος Βουλγαρίας:

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣΌσο επικρατούν τριτοκοσμικές συνθήκες στα πανεπιστήμια μας τα Ελληνικά μυαλά θα φεύγουν στο εξωτερικό.
Εάν θέλεις κραιπάλη,πάρτυ,καταλήψεις,ναρκωτικά και όργια και πτυχίο σε 10 χρόνια τότε επιλέγεις τα Ελληνικά πανεπιστήμια.Εάν θέλεις να σπουδάσεις και να γίνεις επιστήμονας πας στο εξωτερικό.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Γιατί ,όπως λέει και το σλόγκαν του γνωστού πολιτευτή μας του νομού μας,που διετέλεσε και υπουργός Παιδείας: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


http://tarodopakia.blogspot.gr/2014/07/vs.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails