Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

Ο φουσκωτός ρωσικός στρατός

Φουσκωτά τανκς, αεριωθούμενα αεροσκάφη και γενικά φουσκωτό οπλοστάσιο έχει δημιουργήσει ο ρωσικός στρατός. Σύμφωνα με το BBC, τα φουσκωτά είναι κατασκευασμένα από ένα υλικό που ξεγελά τα ραντάρ και τους θερμικούς ανιχνευτές, οι οποίοι νομίζουν ότι πρόκειται για πραγματικά όπλα.
Τα φουσκωτά μετακινούνται εύκολα και είναι ταυτόχρονα οικονομικά. Ο ρωσικός στρατός μπορεί να φτιάξει σε φουσκωτό από τανκς μέχρι ολόκληρους σταθμούς ραντάρ. Οι στρατιώτες πηγαίνουν στα σύνορα με μια απλή τσάντα, βγάζουν ένα μεγάλο κομμάτι πλαστικό που μοιάζει με σκηνή και... απλά φουσκώνουν τα τανκς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails