Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Δ.Γούσης π. Α/ΓΕΝ για υποβρύχια:"Οι Γερμανοί μας είχαν γι΄ αποικία"!

ΣΧΟΛΙΟ : ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΝΑΖΙ; ΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟMΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ !
Συγκλονιστικά είναι όσα κατέθεσε ο πρώην Α/ΓΕΝ αντιναύαρχος Δημήτρης Γούσης στην επιτροπή που διερευνά την υπόθεση των υποβρυχίων,για την συμπεριφορά των Γερμανών έναντι της Ελλάδας,μόλις αποκαλύφθηκαν τα προβλήματα του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ. Έκανε λογο για “ 100% αποικιοκρατική συμπεριφορά” και αναφέρθηκε ακόμη και σε επιθέσεις που δέχτηκε
από τον Γερμανό Αρχηγό! Κατέθεσε ο κ.Γούσης:

“Ένα πράγμα το οποίο με ξένισε και με θύμωσε ήταν η απαράδεκτη συμπεριφορά των Γερμανών. Αυτό οφείλω να το καταθέσω. Ήταν συμπεριφορά αποικιοκρατική 100%. Θα ήθελα να σημειώσω ότι ένα βράδυ μου τηλεφωνεί ο διοικητής του κλιμακίου και μου λέει «μου είπαν οι Γερμανοί ότι αύριο το πρωί θα έρθουν να μας παραδώσουν το υποβρύχιο», χωρίς να έχει γίνει τίποτα». Αντιλαμβάνεστε ότι μια τέτοια συμπεριφορά δεν είναι σωστή.
Εγώ δέχθηκα δύο επιθέσεις από το Γερμανό ομόλογό μου σε δύο συνόδους αρχηγών. Μου λέει: «Γιατί δεν τον παίρνεις το υποβρύχιο;». Του απάντησα: «Εσύ γιατί δεν το παίρνεις;». Είχα και τηλεφωνικές κρούσεις, στις οποίες πλέον δεν απαντούσα, ήμουν πάρα πολύ θυμωμένος μαζί τους”.

Ο κ.Γούσης είπε ότι οι κλίσεις στο υποβρύχιο είχαν φθάσει και τις 56 μοίρες! Επιπλέον υπήρχαν μία σειρά άλλων τεχνικών προβλημάτων.

Παρόλα αυτά ο πρώην Α/ΓΕΝ,είπε ότι “τώρα το υποβρύχιο είναι το καλύτερο συμβατικό υποβρύχιο στον κόσμο”,αφήνοντας πλέον μόνο τον πρώην ΓΔΕ Ε.Βασιλάκο να επιμένει ότι ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ είναι προβληματικός.

Όσο για τους Γερμανούς; Είναι οι απόλυτα κερδισμένοι απ΄ αυτή την υπόθεση।Πήραν τα ναυπηγεία με "προίκα" υποβρύχια και φρεγάτες,έβαλαν στη τσέπη πολλά δις, παρέδωσαν με καθυστέρηση έξι χρόνων το υποβρύχιο χωρίς να πληρώσουν μία, κατήγγειλαν και ότι συμβάσεις είχαν απομείνει και τώρα μας κανουν ...φροντιστήριο οικονομίας!
Πηγές.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails