Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ο κυπριακός Ελληνισμός στηρίζει έμπρακτα τη μητέρα Ελλάδα

Σχόλιο Σ.Ο: Η απόφαση της κυπριακής Βουλής για υπερδιπλασιασμό της συνεισφοράς μας στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), αποδεικνύει και πάλι ότι οι Έλληνες Κύπριοι βρίσκονται με πράξεις - και όχι με λόγια - δίπλα στην εβρισκόμενη σε δυσχερέστατη οικονομική συγκυρία, μητέρα Ελλάδα. Οι ενέργειες αυτές είναι θετικότατες και ελπίζουμε το κυπριακό παράδειγμα να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι εταίροι μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
greece-cyprus-300x240‘ Defence Point GR ‘
«Παράδειγμα κοινοτικής αλληλεγγύης από τους Κύπριους»
30 Σεπτεμβρίου 2011
Μαθήματα σε όλη την Ευρώπη παρέδωσε η Κυπριακή Δημοκρατία και οι Έλληνες Κύπριοι με τη στάση που τήρησαν στο ζήτημα της αύξησης των κεφαλαίων που θα βρίσκονται στη διάθεση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF).
Το Κυπριακό Κοινοβούλιο, χωρίς πολλές διατυπώσεις και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μεγαλόνησος εξαιτίας του τρομακτικού δυστυχήματος με την έκρηξη στο Μαρί, υπερδιπλασίασε τη συνεισφορά του κράτους στον ευρωπαϊκό μηχανισμό.
Όπως ανακοινώθηκε, η κυπριακή συνεισφορά θα διαμορφωθεί στα δύο δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ μέχρι στιγμής ήταν 863 εκατομμύρια. Ο πρόεδρος της Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου, χωρίς πολλές φανφάρες (π.χ. όπως κάνει τις… ελεημοσύνες της Τουρκίας ο Ερντογάν στην κάθε Σομαλία), προέβη σε μια λιτή δήλωση, αναφέροντας ότι η ψήφος του πολιτικού κόσμου στο νησί,αποδεικνύει την αλληλεγγύη των Κυπρίων στα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης.
Μακάρι να λάβουν το μήνυμα και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και να αναλογιστούν ότι η Κυπριακή Δημοκρατία είναι το κράτος-μέλος το οποίο θα παίξει τις δεκαετίες που έρχονται κομβικό ρόλο στην τροφοδότηση της οικονομικής ανάταξης της Ενωμένης Ευρώπης, μέσω της σταθερής και αδιάλειπτης τροφοδοσίας της με πετρέλαιο και φυσικό αέριο, σε συνεργασία με το Ισραήλ.
Αν μη τι άλλο, εκτός από τα μπράβο που αξίζει ο κυπριακός λαός, εμείς οι Ελλαδίτες Έλληνες οφείλουμε και ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, μέσα από την καρδιά μας, στα αδέρφια μας στην Κύπρο, διότι με την πράξη τους αυτή δήλωσαν έμμεσα ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα δεν τους αφήνουν αδιάφορους. Όσο αυτονόητο κι αν φαντάζει, το να μας απασχολήσει για λίγο και να σκεφτούμε ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ είναι από μόνο του σημαντικό.
ΠΗΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails