Παρατήρησε ότι η προσεγμένη καλλιέργεια των αμπελιών εγγυάται την ποιότητα του οίνου και προσφέρει τη δυνατότητα της βιολογικής στο μέλλον. Όσον αφορά στην παλαίωση, εξέτασε τα δρύινα γαλλικά βαρέλια Ermitage και Berthomieu αλλά και τους γνήσιους φελούς Πορτογαλίας. Κατά τη διαδικασία της γευσιγνωσίας ο κύριος Λυγερός επέλεξε να δοκιμάσει το ελληνικό χαρμάνι Cabernet Sauvignon – Μerlot 2009, ένα ισορροπημένο ζευγάρι, το οποίο χαρακτήρισε ως εξής : χρώμα έντονο πορφυρό, ενδιαφέρουσα μύτη με αρώματα από κόκκινα ώριμα φρούτα, πολύ καλή ισορροπία στη γεύση, καλές οξύτητες και νόστιμη επίγευση, που έχει μέλλον στην ωριμότητά του. Θεωρεί ότι η Λέρος θα πρέπει να προωθήσει τέτοιες προσπάθειές που την εμπλουτίζουν.
Κατάμεστο το Παπαστράτειο Μέγαρο στη θεατρική παράσταση των Γενναίων
Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου (φωτο)
-
*Δεύτερη χρονιά σύμπραξης και συμμετοχής των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ
Αγρινίου με τους μαθητές του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών «Ανδρέας
Τριαντάφυλλος»...
Πριν από 1 λεπτό


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου