Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Το Ισραήλ αποκαλύπτει τα νέα όπλα του στο σαλόνι ISDEF του Τελ Αβίβ.

Ένα νέο όπλο: μια ακτίνα λέιζερ 40 εκ. διαμέτρου που εκπέμπεται από μια συσκευή μεγέθους ενός φακού που τοποθετείται σε ένα ντουφέκι. Να ένα όπλο που θα μπορούσε να λύσει κάποια προβλήματα στη Μέση Ανατολή. Αυτή η δέσμη έχει ως στόχο να τυφλώσει μία ομάδα διαδηλωτών που βρίσκεται σε απόσταση 60 μέτρων. Εκτός από να τυφλώσει τα πρόσωπα που στοχεύει, το λέιζερ
προκαλεί ναυτία και, κύριο προσόν πώλησης, τους κάνει να θέλουν να κάνουν ένα βήμα πίσω και να σταματήσουν τις μάχες χωρίς να χυθεί σταγόνα αίματος. Και γυαλιά ηλίου η μάσκα του σκι δεν θα αλλάξουν το αποτέλεσμα! Αυτό το προϊόν θα πρέπει να εγκριθεί από μια ομάδα γιατρών σχετικά με τη μη επικινδυνότητα του όπλου.

Δεν είναι λιγότερο από 90 διεθνείς εταιρείες που έδωσαν ραντεβού, πριν από λίγες ημέρες στο Τελ Αβίβ, για να δείξουν και να ανακαλύψετε τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα της άμυνας και των συστημάτων προστασίας.
Παραδόξως ή όχι, η παγκόσμια ενεργειακή κρίση, η εκτίναξη των τιμών του πετρελαίου, και ακόμη και η επιθυμία του φιλικού προς το περιβάλλον, δεν αναφέρεται στα φυλλάδια της ισραηλινής εταιρείας El-Hadeshe, η οποία ανέπτυξε ένα φορητό ηλιακό σύστημα πάνελ για την τροφοδότηση οπλικών συστημάτων. Το σύστημα ονομάζεται Σάμπρα 24 / 7 και η εταιρεία επιβεβαιώνει ότι έχει νόημα σε καταστάσεις όπου, εξαιτίας των προβλημάτων πρόσβασης, μαχών στην περιοχή, ή μιας φυσικής καταστροφής, δεν είναι δυνατόν να παραχθεί καύσιμο στους εκτοξευτές συστοιχιών πυραύλων που έχουν αναπτυχθεί εδώ και εκεί. Το σύστημα παράγει ηλιακή ενέργεια και την μεταδίδει στους πυραύλους αναχαίτισης πυραύλων και ρουκετών.

Στην αρένα της μάχης, η ισραηλινή εταιρία CAA προσφέρει μια ενδιαφέρουσα καινοτομία: ένα μετατροπέα πιστολιού σε τουφέκι σε δευτερόλεπτα, ακριβώς αυτό που ζητούσαν οι ειδικές δυνάμεις για πολλά χρόνια. Η μετατροπή επιτυγχάνεται μέσω ενός μοναδικού και κατοχυρωμένου με παγκόσμιο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προσαρμογέα. Με αυτή τη μεταμόρφωση, το «πιστόλι-ντουφέκι» θα είναι σε θέση να πυροβολήσει μακρύτερα, με μεγαλύτερη ακρίβεια, και με αυξημένο ρυθμό. Το κιτ πωλείται με το τηλεσκοπικό σκόπευτρο του ...


Οι Ισραηλινοί στρατηγικοί θα μπορέσουν ίσως σύντομα να είναι σε θέση να απολαύσουν μια ενδιαφέρουσα καινοτομία για τα άρματα μάχης και οχήματα του στρατού, χάρη σε ένα σύστημα που βρίσκεται στη τελευταία φάση ανάπτυξης από την ισραηλινή εταιρία Eltics. Η «μαύρη αλεπού» (black fox ) είναι ένα σύστημα stealth προσαρμόσιμο σε οχήματα του στρατού που θα μετατρέψει ένα «στρατιωτικό στόχο» σε «δέντρο» στα ραντάρ του εχθρού. Επιπλέον, πέραν από τα ραντάρ, οι πύραυλοι εξοπλισμένοι με θερμική καθοδήγηση δεν θα μπορούν να ανιχνεύσουν την παρουσία αυτών των οχημάτων. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας εξηγεί ότι, «αντί άρματος μάχης, ο εχθρός βλέπει δέντρο». Αλλά, αν θέλει, αντί να δεί 20 τζιπ που καταφθάνουν, μπορεί να δείξει 20 άρματα μάχης που επιτίθενται στις θέσεις του. Μπορείτε να αλλάξετε και να χειραγωγήσετε οποιαδήποτε εικόνα με το κατοχυρωμένο εργαλείο μας. «Μέχρι στιγμής, 2,5 εκατ. δολάρια έχουν επενδυθεί σε αυτό το σύστημα της Eltics, ένα μεγάλο μέρος προερχόμενο από τα Kibbutz Kinneret. Το άλλο μέρος της χρηματοδότησης καταβάλλεται απευθείας από πρώην στρατηγούς του αμερικανικού στρατού!
Nathan Berdigo

Πηγή: JSSNews

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/11/isdef.html#.TreFgXITCjg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails