Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ο Χίτλερ μαθαίνει ότι παίζουν με την Ελλάδα - Σατιρικό βίντεο

Ο αγώνας της εθνικής μας την Παρασκευή είναι υψίστης σημασίας ακριβώς γιατί παίζουμε με τους δυνάστες της ελληνικής κοινωνίας, κάτι σαν την "απόδραση των 11" δηλ. Μόνο που τώρα η απόδραση δεν αφορά 11 παίκτες αλλά 11000000 Έλληνες.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το ποδόσφαιρο "is more than a game" είναι πόλεμος. Θα θυμήσουμε ότι το σπορ αυτό προκάλεσε το πόλεμο του "ποδοσφαίρου" μεταξύ Ονδούρας και Ελ Σαλβαδόρ.Οι Αργεντίνοι το θεώρησαν ως ρεβάνς όταν με το χέρι του "Θεού" Nτιέγκο κέρδισαν τους Άγγλους και ξέπλυναν την ήττα των Φόκλαντς.

Είναι αντιληπτό ότι μια νίκη επί της Γερμανίας θα τους "κατεβάσει" πολλους ορόφους και πιστέψτε μας θα αναγκαστούν να μας δουν αλλιώς. Το βίντεο που ακολουθεί μπορεί να είναι σατυρικό έχει όμως μεγάλη δόση αλήθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails