Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

24.000 νέα προϊόντα ελληνικών επιχειρήσεων το 2012.

24.000 νέα προϊόντα ελληνικών επιχειρήσεων της 520 Barcode Hellas



24.000 νέα προϊόντα ελληνικών επιχειρήσεων της 520 Barcode Hellas Περισσότερα από 24.000 νέα προϊόντα ελληνικών επιχειρήσεων κυκλοφόρησαν στη διεθνή και εγχώρια αγορά το 2012, σύμφωνα με στοιχεία της 520 Barcode Hellas. Ειδικότερα, εκδόθηκαν περισσότεροι από 24.000 νέοι κωδικοί barcode με το πρόθεμα 520 μέσα στο 2012. Το δυσμενές περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί για το επιχειρείν δεν σταμάτησε τις ελληνικές επιχειρήσεις από την παραγωγή και κυκλοφορία νέων προϊόντων στην ελληνική αγορά και διεθνώς.

Ο κλάδος των Τροφίμων και Ποτών αποτελεί τη ναυαρχίδα των επιχειρήσεων, οι οποίες προχώρησαν στην παραγωγή νέων προϊόντων μέσα στο έτος. Πρόκειται για τον κλάδο που παρουσιάζει την υψηλότερη κινητικότητα μέσα στο έτος συμβάλλοντας στην ενίσχυση της οικονομίας της χώρας. Ακολουθεί ο κλάδος Καλλυντικών και Ειδών Υγιεινής. Ο μεγαλύτερος όγκος των νέων κωδικών δημιουργήθηκε στην Αττική και αμέσως μετά ακολουθούν η Πελοπόννησος, το Νότιο Ιόνιο και η Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η 520 Barcode Hellas παρέχει δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσία σύμφωνα με την οποίαν μπορούν να δημιουργήσουν, μέσα από την ιστοσελίδα www.520barcodehellas.com, το δικό τους barcode με πρόθεμα 520, γρήγορα και αξιόπιστα.
Χαρακτηριστικό είναι ότι από το σύνολο των κωδικών για το 2012, οι 8.300 κωδικοί δημιουργήθηκαν μέσα από τη σχετικά πρόσφατη υπηρεσία που προσφέρεται online. Σε σύγκριση με το 2011 σημειώθηκε αύξηση 30% στη χρήση της υπηρεσίας που αφορά στη δημιουργία barcode μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας. Σκοπός της 520 Barcode Hellas είναι η αύξηση του εν λόγω ποσοστού, έτσι ώστε όλο και περισσότερες μικρές ελληνικές επιχειρήσεις να εξοικειωθούν με τη δυνατότητα αυτή που τους προσφέρεται, αξιοποιώντας τις τεχνολογικά αναπτυγμένες υπηρεσίες που τους παρέχεται δωρεάν.
Η 520 Barcode Hellas έχει εκδώσει το σύνολο των κωδικών barcode με πρόθεμα 520 για λογαριασμό των ελληνικών επιχειρήσεων παρέχοντας εγγύηση για τη μοναδικότητά τους. Η εταιρεία διαρκώς εμπλουτίζει και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της, στηρίζοντας τις ελληνικές επιχειρήσεις στη μάχη ενδυνάμωσης του λιανεμπορίου και των εξαγωγών.
 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr


Ξεκινάμε να ψωνίζουμε ελληνικά προϊόντα - Το κέρδος είναι τεράστιο!





Αν υποθέσουμε ότι ο κάθε Έλληνας καταφέρει μέσα στο 2012 να αγοράσει ελληνικά προϊόντα αξίας 1.000 ευρώ στη θέση ξένων προϊόντων που αγόρασε πέρυσι, τότε θα προστεθεί στην προβληματική ελληνική οικονομία το αστρονομικό ποσό των 12 δισ. ευρώ!
Ολόκληρο το περιβόητο ΕΣΠΑ που υποτίθεται ότι θα αναζωογονούσε τη χώρα και το οποίο οι αδιάφοροι και ανίκανοι κυβερνώντες δεν κατάφεραν να απορροφήσουν τόσο καιρό -ως όφειλαν- είναι 18 δισ. ευρώ για τέσσερα χρόνια.
Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τα νούμερα και την ακρίβειά τους, όλο και περισσότεροι Έλληνες πολίτες αισθάνονται πλέον ότι είναι εθνικό καθήκον η στροφή στο ελληνικό τρόφιμο, στο ελληνικό ποτό, στροφή στον Έλληνα παραγωγό. Και σιγά σιγά, στροφή στο ελληνικό ρούχο και το ελληνικό παπούτσι.
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ BARCODE ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ 520 (ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρέπει να υπάρχει ένδειξη "ελληνικό προϊόν" ή/και "παρασκευάζεται στην Ελλάδα", διότι αρκετά ξένα προϊόντα έχουν τον ίδιο κωδικό αλλά απλώς και μόνο συσκευάζονται και δεν παράγονται στη χώρα μας)!!!
Ας κάνουμε επιτέλους την αρχή ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ελληνικά...
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό στο διαδίκτυο με την ελπίδα ότι θα διαδοθεί το μήνυμα παντού. Mοιραστείτε το και εφαρμόστε το!


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails