Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Η Τουρκία έφερε την ειρήνη στην Κύπρο !!!!!!

1974Ο πρόεδρος του συνδέσμου ΤΜΤ ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία έφερε την ειρήνη στην Κύπρο – Η ελληνοκυπριακή πλευρά, “ήταν ένοχη για τον πόλεμο” και πρέπει να πληρώσει αποζημιώσεις.
Ο πρόεδρος του συνδέσμου ΤΜΤ (τουρκοκυπριακή τρομοκρατική οργάνωση που έδρασε τις δεκαετίες 1950 και 1960) στα κατεχόμενα Γιλμάζ Μπορά κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να σταματήσει να στηρίζει τους Ελληνοκύπριους, υποστηρίζοντας ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά οφείλει να πληρώσει αποζημιώσεις στους Τουρκοκύπριους.
Ο Γιλμάζ Μπορά ισχυρίστηκε ότι το 1974 η Τουρκία έφερε την ειρήνη στην Κύπρο χρησιμοποιώντας το δικαίωμα επέμβασης στο νησί. Υποστήριξε ακόμη ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά, “ήταν ένοχη για τον πόλεμο” και πρέπει να πληρώσει αποζημιώσεις στην τουρκοκυπριακή πλευρά.
Κάλεσε επίσης όλους στην τουρκοκυπριακή πλευρά να στηρίζουν τον Ντερβίς Ερογλου, λέγοντας ότι καταβάλλει προσπάθειες και υπερασπίζεται το «κράτος» με αποφασιστικότητα

1 σχόλιο:

  1. Ή Ελλάδα ήταν όντως νομικά ένοχη για τα αίτια της εισβολής. Παρόλαυτα, το Άρθρο 4 της συνθήκης εγγύησης αναφέρει ότι μονομερής δράση από οποιαδήποτε εγγυήτρια δύναμη (Ελλάδα, Τουρκία, Ην. Βασίλειο) είναι δυνατή μόνο για να επαναφέρθει τη κατασταση του νησιού στη προκαθορισμένη της θέση. Πράγμα που σημαίνει ότι η κατοχή και δη η εποίκιση του νησιού είναι παράνομη. Πέρα από τη κατοχή αυτή, η Τουρκία είναι ένοχη για τη δεύτερη, άνανδρη και δίχως προειδοποίηση εισβολή στην οποία δημιουργήθηκε το status quo που όλοι ξέρουμε σήμερα. Ο κωδικός έναρξης της δεύτερης εισβολής ήταν ''ο Ayse πρέπει να πάει διακοπές''. Άντε, που θα μας πει, με τη βία των όπλων, το 18% της μειονότητας του νησιού τι θα κάνει το 82% και χωρίς επίσημη κύρηξη πολέμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails