Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ...............!!!!!!!!!!!!!!

  

Η ΖΟΦΕΡΗ ΑΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ .ΑΚΡΑΙΦΝΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!!!

ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ Σ’ ΕΝΑΝ ΤΑΦΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ.
Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!
ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!!
Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΝΗΜΗ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!!!
ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΝΝΟΙΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ.
ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ.
ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ''ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ'' ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΡΥΑΛΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ!!
ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ :
ΝΑΙ ........ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ....ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΒΑΛΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails