Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Aύξηση στις αφίξεις Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα

1,6 δισ. ευρώ τουριστικό συνάλλαγμα από την Ρωσία αναμένεται εφέτος .
Μεγαλύτερη από 33% θα είναι η αύξηση στις αφίξεις Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα εφέτος, καθώς από 600.000 που ήταν οι αφίξεις Ρώσων τουριστών το 2011 εφέτος υπολογίζεται ότι θα φτάσουν τις 820.000.
Σύμφωνα με τους τουριστικούς πράκτορες πρόκειται για την καλύτερη ποιότητα τουριστών μαζί με τους Ιάπωνες και τους Αμερικανούς, με την έννοια ότι δαπανούν υψηλά ποσά στις διακοπές τους στην χώρα μας. Υπολογίζεται ότι ο κάθε Ρώσος τουρίστας δαπανά κατά κεφαλή 2.000 ευρώ στην Ελλάδα. Δηλαδή περί το 1.6 δισ. ευρώ θα εισρεύσουν εφέτος στον τουρισμό από την Ρωσία.

Αντίθετα η γερμανική αγορά που αριθμούσε παλαιότερα πάνω από 2,5 εκατομμύρια τουρίστες ετησίως έχει καταρρεύσει, με τα στοιχεία των προκρατήσεων να είναι "παγωμένα" από το Νοέμβριο. Κάθε Γερμανός τουρίστας δαπανά περί τα 1600 ευρώ στην Ελλάδα κατά την παραμονή του εδώ.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails