Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Το ΝΑΤΟ γνώριζε από το 2004 τις σχέσεις Θάτσι με Μαφία

Το «μεγάλο ψάρι του οργανωμένου εγκλήματος» είναι ο πρωθυπουργός του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι, σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα της υπηρεσίας πληροφοριών του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο, KFOR. Από τα έγγραφα προκύπτει ότι τόσο οι ΗΠΑ, όσο και άλλες δυτικές δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση του Κοσόβου γνώριζαν για τις εγκληματικές του διασυνδέσεις για πολλά χρόνια.

Με την ένδειξη «ΗΠΑ KFOR», τα έγγραφα που φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα Guardian, περιέχουν λεπτομερείς πληροφορίες για τα οργανωμένα εγκληματικά δίκτυα στο Κόσοβο, τη γεωγραφική κατανομή των συμμοριών, αλλά και τις διασυνδέσεις τους με επιχειρηματίες. Μάλιστα, φέρεται να συντάχθηκαν το 2004, πριν δηλαδή την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου.

Εκτός από το Θάτσι, ως «μεγαλοκαρχαρίας» του εγκλήματος αναφέρεται και ο Ξαβίτ Χαλίτι, πρώην υπεύθυνος της επιμελητείας του Ουτσεκά (Απελευθερωτικό Στρατό Κοσόβου), και νυν σύμμαχος του πρωθυπουργού. Χαρακτηρίζεται ως «η δύναμη πίσω από τον Χασίμ Θάτσι» που διατηρεί στενούς δεσμούς με την αλβανική μαφία και τη μυστική υπηρεσία του Κοσόβου «KshiK». Τα έγγραφα τονίζουν ότι αν και ο Χαλίτι είναι τυπικά οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, ουσιαστικά είναι το «πραγματικό αφεντικό».

Αναφέρεται ότι είναι αναμεμειγμένος σε δίκτυα πορνείας, λαθρεμπορίου όπλων, πετρελαίου και ναρκωτικών, και κάνει τη «βρόμικη» δουλειά για τον Θάτσι. Ακόμα, σημειώνεται ότι είναι πιθανώς αναμεμειγμένος σε δύο δολοφονίες τη δεκαετία του 1990.

Σημειώνεται ότι τα ονόματα των Θάτσι και Χαλίτι είχαν αναφερθεί πρόσφατα στην έκθεση του Ελβετου βουλευτή και εισαγγελέα Ντικ Μάρτι, που αφορούσε τη διακίνηση οργάνων. Η έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Συμβούλιο της Ευρώπης πριν από μερικές εβδομάδες, εμπλέκει τους δύο πολιτικούς στην υπόθεση της αφαίρεσης οργάνων από Σέρβους αιχμάλωτους πολέμου στο Κοσσυφοπέδιο και την Αλβανία. Ακόμα, αναφέρεται ότι ο σημερινός πρωθυπουργός του Κοσόβου έλεγχε το εμπόριο ηρωίνης.

Στην έκθεση Μάρτι, ο Χαλίκι φέρεται να επιβλέπει δολοφονίες, κρατήσεις, ξυλοδαρμούς και ανακρίσεις τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το πέρας του πολέμου. Ο ίδιος, σε συνέντευξη που έδωσε την τελευταία εβδομάδα, κατήγγειλε την έκθεση Μάρτι ως προσπάθεια σπίλωσης του Ουτσεκά. Η κυβέρνηση Θάτσι γενικά κατήγγειλε την έκθεση Μάρτι ως «κατασκεύασμα» της σερβορωσικής συνωμοσίας με στόχο την αποσταθεροποίηση του Κοσόβου.

ΠΗΓΗ.

http://www.tvxs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails