Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΑΡΧΙΣΑΝ.Οι δολιοφθορές κατά της περιουσίας του Ελληνικού δημοσίου από τον άτακτο στρατό κατοχής

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ "ΣΚΟΥΠΕΣ" ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην Πιερία δύο άνδρες υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 38 και 43 ετών για κλοπή και διατάραξη ασφάλειας των συγκοινωνιών κατά συναυτουργία.
Οι αστυνομικοί τούς εντόπισαν και τους συνέλαβαν στο 2ο χλμ. της Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Θεσσαλονίκης.
Οι δράστες εντοπίστηκαν να κόβουν περίπου 500 μέτρα καλώδιο τηλεπικοινωνιών ιδιοκτησίας του Ο.Σ.Ε., συνολικής αξίας 15.000 ευρώ. Από τη δράση τους αυτή και ζημιώθηκε οικονομικά ο Ο.Σ.Ε. αλλά και δημιούργησαν πρόβλημα στην ασφάλεια της σιδηροδρομικής συγκοινωνίας (διακοπή ενδοεπικοινωνίας μεταξύ επιβατικών σταθμών).

Οι συλληφθέντες θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. Τα καλώδια κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον Ο.Σ.Ε..
http://greeknation.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails