Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Έριξαν το βλήμα στους επίσημους

Σε τραγέλαφο κατέληξε άσκηση των τουρκικών ειδικών δυνάμεων, το σενάριο της οποίας προέβλεπε αποβατική ενέργεια σε νησί του Αιγαίου καθώς από λάθος υπολογισμό βολής πυροβολικού τραυματίστηκαν 15 Τούρκοι αξιωματικοί και στρατιώτες. Πιο συγκεκριμένα αντί από τα πυρά να πληγεί ένας από τους στόχους, το βλήμα κατέληξε στην …εξέδρα απ’ όπου οι Τούρκοι επιτελείς παρακολουθούσαν την άσκηση με αποτέλεσμα να σημειωθούν σοβαροί τραυματισμοί.

Πέρα από τις εντυπώσεις που δημιουργούνται από το περιστατικό, καθώς το να πληγεί η εξέδρα των επισήμων αντί του στόχου οπωσδήποτε δεν είναι συνηθισμένο ατύχημα, ερωτηματικά προκαλεί το περιεχόμενο της άσκησης, διότι από ότι φαίνεται επρόκειτο για σενάριο κατάληψης ελληνικού νησιού!

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σε άρθρο του κου Λάμπρου Καλαρρύτη


Πηγή.

http://gdailynews.wordpress.com/2011/08/17/%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%82/#more-22015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails