Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Η ελπίδα για την αντιμετώπιση του καρκίνου

ligidakis

Ο Ν. ΛΥΓΙΔΑΚΗΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΟΥ

Ποιος είπε ότι στη «σκοτεινή» περίοδο για τη χώρα, δεν υπάρχουν λαμπερά παραδείγματα Ελλήνων; Ένα τέτοιο, είναι ο Καθηγητής Χειρουργικής Ογκολογίας Κος Νικ. Ι. Λυγιδάκης, οι σύγχρονες και πολλά υποσχόμενες τεχνικές για την αντιμετώπιση του μεταστατικού καρκίνου του ήπατος με πρωτοπαθή εστία το παχύ έντερο, μέσω «Ηπατεκτομής σε Δύο Χρόνους», του οποίου φέρνουν την ελπίδα.

Γι’ αυτές, αλλά και την προσφορά του στη Διεθνή Χειρουργική, ο κ. Λυγιδάκης τιμήθηκε με χρυσό μετάλλιο. Η παρασημοφόρηση έγινε από τον Ιταλό Πρέσβη εν ονόματι του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας σε εκδήλωση στην αίθουσα «Galaxy» του Hilton Αθηνών. Εκεί, παρευρίσκονταν εκλεκτοί προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων και οι Πρέσβεις της Ιαπωνίας, των ΗΠΑ, της Κίνας, και άλλοι εκπρόσωποι του διπλωματικού σώματος, καθώς και ο πρόεδρος και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, ο Πρόεδρος του Ομίλου ‘Ιατρικό Κέντρο Αθηνών’, και πολλοί άλλοι.
Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Κος Λυγιδάκης παρουσίασε τις μεθόδους επέμβασής του. Η επέμβαση αυτή αφορά μεγάλη κατηγορία αρρώστων, που εθεωρούντο στο παρελθόν «ανεγχείρητοι», καταδικασμένοι να ζήσουν όχι περισσότερο από 18 μήνες.

Επίσης ανέδειξε τις τελευταίες εξελίξεις από την εφαρμογή της «Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής» στην αντιμετώπιση ασθενών με διάφορες μορφές καρκίνου. Η ελάχιστα επεμβατική χειρουργική με επεμβάσεις όπως η ‘Ολική Οισοφαγεκτομή Λαπαροσκοπικά και Θωρακοσκοπικά με Αντικατάσταση του Πάσχοντος Οργάνου με Σωληνωτό Μόσχευμα Στομάχου’ προσφέρει τεράστια οφέλη στον ασθενή.

Παρουσίασε επίσης εντυπωσιακά αποτελέσματα από την εφαρμογή της «Υπερθερμικής Ενδοπεριτοναϊκής Χημειοθεραπείας – HIPEC» σε ασθενείς με περιτοναϊκές εμφυτεύσεις από καρκίνο των ωοθηκών, των οποίων η πρόγνωση στο παρελθόν ήταν δυσχερής।

Πηγή

http://www.press-time.com/new/index.php?option=com_content&view=article&id=1316:2011-05-26-15-39-47&catid=16:reportage&Itemid=72

2 σχόλια:

  1. Καλα τωρα!!! Αν δεν γνωριζετε προσωπα και... "θαμματα" δεν πρεπει να ομιλειτε τοσο ενθερμα.Υπαρχουν και διαφορετικες αποψεις σε μια κοινωνια που γνωριζομαστε ολοι μεταξυ μας.
    Βαστατε μικροτερο καλαθι για να μη πεσετε μεσα στο τελος.Δεν ειναι ολα στην ζωη μας μαρκετιγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καπως ετσι απονεμονται τα παρασημα απο την Μασονια σε ημετερους ντενεκεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails