Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ

«Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι». Σωκράτης
Μη βάζεις κανένα κόμμα και καμία θρησκεία πιο πάνω από την αγάπη σου για την Ελλάδα και τους γόνους της!
Καμία Ύπαρξη – Οντότητα- Θεός δεν ζήτησε θρησκείες και λατρείαΟι θρησκείες είναι δημιουργήματα ανθρώπων για συγκεκριμένους λόγους και σκοπούς...
Μάθε να διαλογίζεσαι. Ανέπτυξε το πνεύμα σου! Διώξε το άγχος και την αρνητική ενέργεια από την καθημερινότητα σου.
Η Ελλάς ήταν το λίκνο του πολιτισμού στον Αρχαίο κόσμο. Μας έχει αφήσει κληρονομιά ανεκτίμητης πνευματικής αξίας, η οποία μπορεί να μας διδάξει όλα τα παραπάνω! (Δελφικά Ρητά, Μυθιστορία, Φιλοσοφία, Επιστήμες - Αριστοτέλης, Πυθαγόρας, Σοφοκλής, Ησίοδος, Ιπποκράτης, Πλάτων)
ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΩΡ. ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΣ.
Πάψε να έχεις «παιδαγωγό» την τηλεόραση. Κλείσε την. Είναι άχρηστη! Παρουσιάζουν 24 ώρες το 24ωρο έμμεσα ή άμεσα (μόνο) προβλήματα ανά τον κόσμο. Σε γεμίζουν αρνητική ενέργεια είτε το θες είτε όχι…
Σου σπέρνουν μηνύματα απελπισίας υποσυνείδητα…
Αφαίρεσε τις παρωπίδες σου, εμπιστεύσου την καρδιά σου και αναζήτησε την ανωτερότητα που σου αξίζει!
«Είμαστε ενεργειακά όντα, συνδεμένα με την ενέργεια γύρω μας, που συνδέονται το ένα με το άλλο μέσω της συνείδησης του δεξιού μας ημισφαιρίου, σαν μια ανθρώπινη οικογένεια.
Είμαστε η ζωτική δύναμη του Σύμπαντος, με χειρονακτική επιδεξιότητα και δυο γνωστικά μυαλά (δεξί - αριστερό ημισφαίριο).
Έχουμε την δύναμη να διαλέξουμε, στιγμή προς στιγμή ποιο και πως θέλουμε να είμαστε στον κόσμο.
Εδώ και τώρα μπορώ να μεταπηδήσω στην συνείδηση του δεξιού μου ημισφαιρίου, όπου είμαστε εμείς (Ανθρώπινη ενεργειακή οικογένεια).
Ή μπορώ να διαλέξω να μεταβώ στην συνείδηση του αριστερού μου ημισφαιρίου, όπου γίνομαι ένα ξεχωριστό άτομο, χωριστό από την ροή, χωριστό από εσάς. Είμαστε η ζωτική δύναμη του σύμπαντος. Είμαστε η ζωτική δύναμη των 50 τρισεκατομμυρίων όμορφων μοριακών ιδιοφυών που σχηματίζουν την μορφή του ανθρωπίνου σώματος. Ένα με ότι υπάρχει.
Όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύουμε στο να διαλέγουμε να λειτουργήσουμε το κύκλωμα της εσωτερικής ηρεμίας του δεξιού μας ημισφαιρίου, τόσο περισσότερη γαλήνη θα προβάλουμε στον κόσμο και τόσο πιο ειρηνικός θα είναι ο πλανήτης μας» Dr. Jill Bolte Ταυλορ
Όλες οι γνώσεις που χρειάζεσαι είναι δίπλα σου. Η αλήθεια είναι μέσα σου
Πηγή
http://enneaetifotos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails