Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


Του Φώτη Παπαφώτη
Αγαπητοί Φίλοι και Συναγωνιστές στον Αντικατοχικό Αγώνα της Πατρίδας μας,
Η Πολιτική Ηγεσία του Τόπου και τα Μ.Μ.Ε. κατά πλειοψηφία ευρίσκονται υπό τον έλεγχον Ανικάνων ή/και Πρακτόρων των Άγγλων. Αυτοί οι άθλιοι έκαναν πλύση εγκεφάλου στον Λαόν μας, τον γονάτισαν, τον παρόπλισαν και τον αφόπλισαν. Τον έπεισαν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε! Γιατί είναι όλοι εναντίον μας. Ακόμη και η Ε.Ε. και η Ελλάδα. Και εμείς είμαστε οι αδύνατοι. Γι’ αυτό και αδιαφορεί για το μέλλον του Τόπου. Γι’ αυτό και οδηγείται άφωνος ως αρνίον προς τον Τούρκον Σφαγέα του. Ο Λαός τότε μόνον θα θυμηθεί τον παληόν καλόν, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΝ εαυτόν του, όταν πεισθεί ότι ΜΠΟΡΕΙ να σωθεί. Όταν πεισθεί ότι η Λευτεριά του δεν εξαρτάται από την θέληση του Κατακτητή. Αλλά μόνον από την δική του θέληση και τον δικόν του Αγώνα.
Ποιος θα βοηθήσει τον Λαόν μας να εγερθεί ως Γίγας, και ως Λέων να τρέψει σε άτακτη Φυγή τον Αττίλαν; ΜΟΝΟΝ η Νεολαία μας! Αυτή η χρυσή Νεολαία που έστρεψε τα νώτα στο ΑΜΑΡΤΩΛΟΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Και καλά κάμνει.
Αυτά τα Νειάτα επικοινωνούν μεταξύ τους με το Διαδίκτυο. Αν πείσουμε τους Νέους μας για τούτην την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, τότε μετά βεβαιότητος θα αναλάβουν την Πρωτοβουλία να ΑΡΧΙΣΟΥΝ Αγώνα για εκδίωξη των Κατακτητών και απελευθέρωση της Πατρίδας, με πρώτον Βήμα να απευθυνθούν στον γονατισμένον Λαόν μας, να τον αναστήσουν και να τον ΣΥΝΕΓΕΙΡΟΥΝ. ΤΟΤΕ, και ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ, και ο Λαός μας θα ξαναβρεί τον εαυτόν του και την δύναμη να στοιχηθεί στον Απελευθερωτικό Αγώνα με ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ τους Νέους μας.

Αυτό δεν επιβεβαιώνεται ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ και από τις υπέροχες κινητοποιήσεις του Λαού μας μετά την Τραγωδίαν της 11ης Ιουλίου που προκάλεσαν οι Θεραπαινίδες της Αγγλικής Πολιτικής και των Τούρκων Κατακτητών;
Να γιατί λέγω και επαναλαμβάνω και τονίζω και υπογραμμίζω ότι δεν πρέπει ούτε για μια στιγμή να μας διαφεύγει η Μεγάλη Αλήθεια, ότι η Μάχη για τη Λευτεριά μας θα κερδηθεί στο Διαδίκτυο.
Αγαπητοί Φίλοι και Συναγωνιστές στον Αντικατοχικό / Απελευθερωτικό Αγώνα της μαρτυρικής και κινδυνεύουσας να τουρκέψει Κύπρου μας,
Ο Αγώνας μας είναι Άνισος. Αγωνιζόμαστε εναντίον πολλών και ισχυρών διαβολικών δυνάμεων: Ντόπιων και Ξένων. Πρέπει, όμως, να ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. Αυτό μας επιβάλλει η Εθνική μας Ιστορία. Αυτό μας ζητούν οι ΝΕΚΡΟΙ τριών χιλιάδων χρόνων. Και τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. Θα συντομεύσουμε τον δρόμον προς το Λιμάνι της Λευτεριάς μας αν συντονίσουμε και ενισχύσουμε τον Αγώνα που κάνουμε ο καθένας μας μόνος του και ξέχωρα από όλους τους υπόλοιπους. Μια πρώτη μορφή ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ – και η πιο εύκολη – είναι να διευκολύνουμε τις χιλιάδες των αναγνωστών μας σε όλον τον Κόσμο να έχουν πρόσβαση σε όλες τις Ιστοσελίδες οι οποίες αγωνίζονται για την Απελευθέρωση της Κύπρου μας από την Κατοχήν του Αττίλα. Αυτό μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:-
Πρώτον: Όσοι έχουν δικήν τους Ιστοσελίδα να δημιουργήσει ο κάθε ένας στην Αρχική Σελίδα της Ιστοσελίδας του μια στήλη στην οποίαν να αναγράφονται οι Αγωνιστικές Ιστοσελίδες οι οποίες δίδουν στο Διαδίκτυο την Μάχην για την απελευθέρωση της Κύπρου μας από τον Τουρκικόν Ζυγόν. Τίτλος της στήλης ας είναι το: «ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ».

Δεύτερον: Όσοι έχουν δικήν τους Ιστοσελίδα να φροντίσουν να βρουν και να συνεννοηθούν και με άλλες ομόφρονες Ιστοσελίδες για την αλληλοενίσχυση της Στήλης «ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ» της Ιστοσελίδας τους.
Τρίτον: Όσοι δεν έχουν δικήν τους Ιστοσελίδα, παρακαλούνται να ενεργήσουν και να ενεργούν ως εξής:-
α) Να κοινοποιήσουν και να κοινοποιούν προς φίλους και γνωστούς πατριώτες όσες Αντικατοχικές Ιστοσελίδες γνωρίζουν.
β) Να κοινοποιήσουν και να κοινοποιούν σε όσες Αντικατοχικές Ιστοσελίδες γνωρίζουν την Διεύθυνση άλλων Αντικατοχικών Ιστοσελίδων.
γ) Ειδήσεις, άρθρα, σχόλια, δηλώσεις, εκδηλώσεις και γενικά ό,τι προάγει τον Αντικατοχικόν Αγώνα της Κύπρου μας, να προωθούνται από όλους προς όλες τις Ιστοσελίδες.
Εφ’ όσον εργαστούμεν όλοι μας με τον τρόπον που αναφέρεται πιο πάνω, δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι θα συμβάλουμε στον ύψιστον δυνατόν βαθμόν στην ενίσχυση του Αντικατοχικού Αγώνα μας στο Διαδίκτυο. Και μη μας διαφεύγει ΠΟΤΕ η μεγάλη Αλήθεια, ότι η Μάχη για τη Λευτεριά μας θα κερδηθεί στο Διαδίκτυο με τα υπέροχα Κυπριακά Νειάτα! Εμπρός, όλοι μαζί στον Αγώνα από την Έπαλξη του Διαδικτύου!…
Πηγή.

http://antistasi.org/?p=19375

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails