Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

3η Ευρωπαϊκή παρέμβαση για τον Φράχτη στον Έβρο


Συμβούλιο της Ευρώπης: Ο φράχτης στον Έβρο δεν είναι λύση

"«Η τοποθέτηση του φράκτη στα σύνορα Ελλάδος-Τουρκίας, δεν πρόκειται να δώσει λύση στο πρόβλημα της αθρόας εισόδου μεταναστών από τον Έβρο», δήλωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Επιτροπής Μετανάστευσης της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Τζιάκομο Σαντίνι."
Σύμφωνα με τον ίδιο, η λύση βρίσκεται αλλού και ζήτησε από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες να στηρίξουν τη χώρα μας στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε μία μεγάλη οικονομική κρίση, χρειάζεται βοήθεια και στήριξη για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και η Ευρώπη θα πρέπει να ανταποκριθεί, δείχνοντας περισσότερη αλληλεγγύη και έμπρακτη διάθεση συμμετοχής στην αντιμετώπιση του προβλήματος», τόνισε.

1 σχόλιο:

  1. Ok, σίγουρα ένας φράχτης δε λύνει γενικότερα ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα όπως αυτό της λαθρομετανάστευσης. Όπως άλλωστε και μια θωρακισμένη πόρτα σ' ένα σπίτι δε λύνει το πρόβλημα προφύλαξής του από τους ληστές.
    Σαφώς και είναι γενικότερο το ζήτημα αλλά όχι ότι τέτοιες προσεγγίσεις δεν βοηθάνε καν την καλύτερη αντιμετώπιση του.
    Όπως και να το κάνουμε, το να βάζεις κάποιες προφυλάξεις στον χώρο σου, αποτρέπει ένα μεγάλο σύνολο κακόβουλων προσεγγίσεων. Κάτι είναι κι αυτό απ' το να ήματε τελείως ξέφραγο αμπέλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails