Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ελληνικά αλεξίσφαιρα γιλέκα επέλεξε η Αστυνομία του Στρασβούργου !!!









Μία ακόμη εξαγωγική επιτυχία της ελληνικής εταιρείας Elmon στην απαιτητική αγορά της Ευρώπης. Πιο συγκεκριμένα 288 αλεξίσφαιρα γιλέκα της ελληνικής εταιρείας Elmon επέλεξαν τα αστυνομικά τμήματα του Στρασβούργου για την κάλυψη των ειδικών αναγκών τους.

Πρόκειται για την Πέμπτη μεγάλη εξαγωγική επιτυχία της ελληνικής εταιρείας το τελευταίο χρονικό διάστημα συμβάλλοντας έτσι στην εθνική οικονομία και στην απασχόληση εργαζομένων εν μέσω των δύσκολων καταστάσεων που η πατρίδα μας βιώνει.
Είχαν προηγηθεί δύο παραγγελίες για 2.786 αλεξίσφαιρα γιλέκα από τα ΗΑΕ για τις ειδικές δυνάμεις της αραβικής χώρας, 500 αλεξίσφαιρα γιλέκα για τους Ισπανούς Πεζοναύτες, 160 αλεξίσφαιρα γιλέκα για τους αστυνομικούς του Τμήματος Haute Senne του Βελγίου καθώς και πολλές άλλες παραγγελίες μικρότερου όγκου.
Η νέα αυτή εξαγωγική επιτυχία αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της εκτίμησης της ποιότητας των προϊόντων της εταιρείας από διαφορετικούς χρήστες στην Ευρώπη την Μέση Ανατολή τον Περσικό Κόλπο και την βόρεια Αφρική.

http://trikalagr.blogspot.com/2012/02/blog-post_5929.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails