Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΤΕΛΟΣ οι Ελληνικες φρυγανιές Elite.


ΤΕΛΟΣ οι φρυγανιές Elite.



Η επόμενη ποικιλία της elite θα ονομάζεται " Μέγας Αλέξανδρος ο σλάβος " ...!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Μπροστά στο κέρδος ορισμένοι δεν λογαριάζουν ούτε έθνος ούτε έχουν ηθικούς και κοινωνικούς φραγμούς. Απίστευτο γεγονός αλλά με αυξητικές τάσεις καθώς πολλοί έλληνες επιχειρηματίες δίνουν δουλείες στους σκοπιανούς ,
αφήνοντας αντίστοιχα έλληνες στην ανεργία .



Από σήμερα ΤΕΛΟΣ οι φρυγανιές Elite.
Όχι μόνο επειδή στερήσανε από δεκάδες Έλληνες μια θέση εργασίας με το να μεταφέρουν το εργοστάσιο παραγωγής τους εκεί, αλλά και επειδή -ακριβώς- πήγαν εκεί !!!
Στους σκοπιανούς λοιπόν να τις πουλήσετε τις φρυγανιές σας κύριοι της Εlite!


Εις το εξής,κάθε επιχειρησιακή δραστηριότητα που αποβαίνει σε βάρος του Ελληνικού λαού,αλλά και που έρχεται σε αντίθεση με τα εξωτερικά μας συμφέροντα θα στιγματίζεται, οφείλουμε να την σαμποτάρουμε ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.


http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr/2012/12/elite.html


Οι σκοπιανοί θα μηνύσουν Ελλάδα και Βουλγαρία στο δικαστήριο της Χάγης για την ένταξη στην ΕΕ

Κυβερνητικές πηγές δήλωσαν ότι εξετάζουν την πιθανότητα εκτός από την Ελλάδα να μηνύσουν και τη Βουλγαρία στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, όπως δημοσιεύει η αλβανική ‘Lajm press’ των Σκοπίων.
«Τα Σκόπια μελετούν μία νέα μήνυση εναντίον της Ελλάδας, ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης», ανέφερε Σκοπιανός κυβερνητικός αξιωματούχος του υπουργείο Εξωτερικών.
Η απόφαση του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης να μην ορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία για την έναρξη των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ, έδωσε την επιλογή σε σκοπιανά κυβερνητικά στελέχη του VMRO-DPMNE να αρχίσουν μία συζήτηση για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μια νέας προσφυγής στη Χάγη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα εκτός από την Ελλάδα, τώρα εξετάζεται το ενδεχόμενο μήνυσης και κατά της Βουλγαρίας.
Η δυνατότητα αυτή εξετάζεται επί του παρόντος μόνο στα πλαίσια του κομματικού μηχανισμού του κόμματος του Νίκολα Γκρούεφσκι, ενώ το αλβανικό κόμμα του Αλί Αχμέτι, που συμμετέχει στην κυβέρνηση είναι αντίθετο σε μια τέτοια ενέργεια αναφέρει η εφημερίδα Lajm press.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails