Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ

Σοκαριστική σύγκριση δύο πανεπιστημίων -Μάλτα και Θεσσαλονίκη
university
Σύγκριση ανάμεσα σε δύο εικόνες πανεπιστημίων  ----
ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΟΧΟΙ τα κόμματα και οι πρυτάνεις αδιαφορούν ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ για την κατάσταση των πανεπιστημίων στην Ελλάδα--
Αριστερά, η εικόνα προέρχεται από το πανεπιστήμιο της Μάλτας και δεξιά, από την Ιατρική Θεσσαλονίκης, με έντονα τα σημάδια εγκατάλειψης και αποσύνθεσης.
Ο χρήστης «dimitris domp» παραθέτει τη συγκριτική αυτή εικόνα για να καταδείξει σε ποια κατάσταση έχει περιέλθει το ελληνικό πανεπιστήμιο και τις καταστροφές που έχουν υποστεί τα κτήρια, από «αγνώστους» ή γνωστούς φοιτητές που αδιαφορούν για την τύχη τους.
Το σχετικό twit ακολουθούν σχόλια από άλλους χρήστες.
Κάποιος γράφει:
"Η δουλειά δεν είναι ντροπή, είναι μαλακί"...αυτός που το έγραψε θα βάλει λυτούς και δεμένους να μπει στο ΙΚΑ σίγουρα.
Το πλέον σοκαριστικό είναι ότι τα κόμματα και οι πρυτάνεις αδιαφορούν για την κατάσταση των πανεπιστημίων και στην Ελλάδα θεωρείται φυσικό ως «επαναστατικό» να καταστρέφονται οι υποδομές, στις οποίες -υποτίθεται- φοιτούν οι μελλοντικοί επιστήμονες της χώρας.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails