Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

         ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!!!
Ο χώρος στον οποίο συνυπάρχουμε δεν είναι, έχω την προσωπική γνώμη, χώρος αναψυχής και ψυχαγωγίας. 
Γράφουμε, εκφραζόμαστε, παθιαζόμαστε καμιά φορά, αλλά και διαφωνούμε, γιατί μας πιέζει η ανάγκη να συμβάλουμε ώστε η Πατρίδα μας, η πολυένδοξη Ελλάδα, να ελευθερωθεί, να σπάσει τα πιο σκληρά δεσμά που της φόρεσαν προδότες - συνεργάτες - καταδότες των μισελλήνων ξένων.
ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΙΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ!!
Αν δεν υπήρχαν οι προδότες - πουλημένοι εσωτερικού, ουδείς ξένος, όσο κι αν το ήθελε, δεν θα μπορούσε ποτέ να ανέβει στο σβέρκο μας. 
Αυτή τη φορά ήταν το καλύτερα και πιο προσεκτικά σχέδιο υποδούλωσής μας. 
Θυσιάστηκαν πολλά πράγματα, για να φθάσουμε στους αχρείους, που πρώτα μας πέταξαν στη θάλασσα της σιωνιστικά δομημένης Ευρώπης ( πρώτη πρόεδρος η εβραία Βέιλ) για να μάθουμε, μας είπαν οι αλητήριοι, να κολυμπάμε! 
Και ούτε βοήθεια, ούτε σωσίβιο, μόνο κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι για να χαθούμε στα θολά νερά.
Θυσιάστηκαν πολλά, πετάχτηκε στη θάλασσα όλο το φορτίο του πλοίου - Ελλάς, ώστε μετά να έχουν να κάνουν με τους γυμνούς και χωρίς καμιάν ελπίδα Έλληνες. 
Συνειδητά κατρακύλησαν τη Δημοκρατία στο μεγαλύτερο χάλι, ώστε να μην υπάρχει άλλη διέξοδος παρά ή η δικτατορία των στρατηγών (Βασιλιάς) ή η χούντα των συνταγματαρχών...
Μας πήρε αυτή η περίοδος επτά ολόκληρα χρόνια και μετά εμφανίστηκε ο ...εφεδρικός πράκτορας (Ιωαννίδης), ο οποίος με το στημένο "Πολυτεχνείο" ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο, επειδή εκείνος νόμισε ότι μπορούσε να χειραφετηθεί από τους προϊσταμένους του ΝΑΤΟ, η δύναμη, η δικαιοδοσία και η απόλυτη εξουσία του οποίου αντιπροσωπεύει τη χειρότερης μορφής δικτατορία.
ΤΟΝ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ
Ανέτρεψαν την κυβέρνηση Μαρκεζίνη, διότι αυτός ο Μεγάλος Έλλην και ο πιο ευφυής πολιτικός, ήταν το "πνεύμα Παπαδόπουλου" και αυτόν φοβήθηκαν, όπως σήμερα φοβούνται τον γιο του και θυσιάζοντας τη μισή Κύπρο (Σύσκεψη Ρώμης έξι μήνες πριν την κυπριακή τραγωδία), επανέφεραν αυτούς (παλαιοκομματικούς) που είχαν καταντήσει ερείπιο τη χώρα και από τους οποίους δεν μπόρεσε να μας απαλλάξει ο Παπαδόπουλος, γιατί δεν είχε δική του εξουσία, όπως αποδείχτηκε περίτρανα, όταν μία ...Αρσακιάς τον ανέτρεψε ως χαρτογιακά, χωρίς να ακουστεί ούτε ένα μπαμ!
Θυσιάστηκαν πολλά, για να μείνουν πεντάρφανοι οι σημερινοί Έλληνες, τους οποίους συκοφαντούν ότι τάχα είναι παθητικοί, αδιάφοροι και ότι τα δέχονται όλα! 
Είναι σαν να καταγγέλλουμε ένα ανακρινόμενο κατάδικο, που βασανίζεται από τρεις ή πέντε βασανιστές, διότι δεν ...αντιδρά!
Θυσιάστηκαν πολλά για να μας κυβερνούν σήμερα, υπό δημοκρατικό μανδύα, πραξικοπηματίες (Γ. Κασιμάτης) και να είμαστε όλοι μας παραδομένοι στους ξένους, στη χειρότερης μορφής οικονομική και όχι μόνο δουλεία.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ,ΟΙΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;
Θυσιάστηκαν πολλά για να είναι σχεδόν όλοι οι πολιτικοί απατεώνες και εθνοπροδότες οικονομημένοι, με καταθέσεις σε ξένες τράπεζες, σε οφ σορ εταιρίες, με υψηλούς για την εποχή μισθούς και συντάξεις, με απείραχτα όλα τα προνόμιά τους, με αφορολόγητα, μόνο και μόνο επειδή κρατούν σταυρωμένους τους Έλληνες και στραγγίζουν κάθε οικονομική δυνατότητα της χώρας για να πληρώνονται οι δανειστές, η πιο εγκληματική διεθνής οργάνωσης - κλάδος της Μαφίας Ρότσιλντ, σε μια ώρα που οι Έλληνες, τα θύματά τους, λιμοκτονούν, ισοπεδώνονται, ξενιτεύονται, μαραζώνουν, αυτοκτονούν και ξεπαστρεύονται με την πιο εξελιγμένη πρακτική του φυσικού και ψυχικού βασανισμού των στερήσεων και της εκμηδενίσεως.
Θυσιάστηκαν πολλά, για να μπορεί ένα προβληματικό "παιντί" να σπρώχνει στο κάτεργο του ΔΝΤ μια χώρα της οποία δεν είναι κανονικός υπήκοος και να το κάνει αυτό, συμβολικά - ταπεινωτικά για όλους μας, από το Καστελλόριζο!
Θυσιάστηκαν πολλά για να φθάσουμε στην κατάντια η πρόεδρος του Αρείου Πάγου να επιλέγεται από το υπουργικό συμβούλιο, με κομματικά κριτήρια, στέλνοντας στη σύνταξη έξι αντιπροέδρους που ήταν βαθμολογικά μπροστά από αυτή, να καταγγέλλεται από συνάδελφό της ( Χαρ. Αθανασίου) ότι επελέγη ως "πρόεδρος ειδικού σκοπού" και μετά τη θητεία της, την οποία ήθελε να επεκτείνει υπερπηδώντας τον σκόπελο του Συντάγματος, να καταδέχεται να γίνει σύμβουλος του πρωθυπουργού, ενώ ξέρει, όπως ξέρουν όλοι οι Έλληνες, ότι αυτός ο πρωθυπουργός είναι ο Μεγαλύτερος Ψεύτης της Πολιτικής όλων των εθνών και όλων των εποχών και είναι αυτός ο οποίος, κυριολεκτικά, έγινε "πρωθυπουργός με τα ψέματα" και είναι - το πιο ενδιαφέρον για τη χώρα στοιχείο - άπειρος, ανειδίκευτος, άθεος, που σημαίνει αδίστακτος (όλα επιτρέπονται...) και σε απόλυτη αδυναμία να διαχειριστεί μια χώρα σε κρίση, ενώ θα είχε καταστρέψει και μια χώρα σε ακμή οικονομική, πραγματοποιώντας ταξίδια, για λόγους μόνο εντυπώσεων, σε Κούβα, σε Ρωσία ( για να πρακτορεύσει τον αλεπού Πούτιν), σε Κίνα, ακόμα και στην Βενεζουέλα!
Η ΜΑΦΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ!
Θυσιάστηκαν πολλά, για να φθάσουμε μέχρις εκείνο το σημείο, ώστε να παραβιαστεί η Συμφωνία της Μόσχας ( Τσώρτσιλ - Στάλιν), που μοίρασε τα Βαλκάνια σε ζώνες επιρροής και να γίνουν οι ηττημένοι κατσαπλιάδες (που ξεπετάχθηκαν έξω από τα σύνορα της Ελλάδος και βρέθηκαν στην Κόλαση του Σιδερού Παραπετάσματος, χωρίς ούτε τότε να απαλλαγούν από τη δαιμονική επιρροή τους) προϊστάμενοι των νικητών, αξιωματικών και οπλιτών, καταλαβάνοντας όχι τα ...θερινά ανάκτορα, αλλά το Μαξίμου, με την ανοχή της πλαδαρής, κάλπικης και επιζήμιας για όλους τους Έλληνες δεξιάς της πλάκας και της ανοησίας.
Θυσιάστηκαν πολλά για να βιώνουμε σήμερα αυτή την οικτρά πραγματικότητα, με τους κομμουνιστές, μη Έλληνες (σύμφωνα με την ανάλυση - απόδειξη Μυριβήλη) να αντικαθιστούν τις εθνικές παρακαταθήκες με αριστερής εμμονής ανοησίες, προωθώντας παράλληλα, ως όργανα της Μαφίας Ρότσιλντ, αλλαγές - ανατροπές ακόμα και του χώρου της από καταβολής κόσμου φυσιολογικότητας, την οποία ουδείς κανονικός άνθρωπος δεν διανοήθηκε να σκεφτεί να πειράξει, να αμφισβητήσει, πόσο μάλλον να καθιερώσει, με την αξιοποίηση ενός πολιτεύματος φτιαγμένου επίτηδες έτσι, διότι ήταν προγραμματισμένη η προώθηση των κομμουνιστών - εφιαλτών στην εξουσία...


Έγραψε : ο Λαμψίδης Γαβριήλ

Περαία 16 Νοεμβρίου 2017Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails