Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ

"ΓΙΓΑΝΤΕΣ" ΣΤΗ ΠΡΟΣΥΜΝΑ-ένα παραμύθι στο διαδίκτυο.......



Προβληματίσθηκα πολύ πριν αποφασίσω να φτιάξω μια σελίδα αφιερωμένη στους "ΓΙΓΑΝΤΕΣ" στη ΠΡΟΣΥΜΝΑ- ένα παραμύθι του διαδικτύου. Όμως τα πολλά και επαναλαμβανόμενα email, οι τηλεφωνικές κλήσεις από εφημερίδες (π.χ. ESPRESSO) και τηλεοπτικούς σταθμούς (ΑΝΤΕΝΝΑ) που έχω δεχθεί το τελευταίο καιρό με αναγκάζουν να το κάνω για να ξεκαθαρίσω το θέμα.
Είναι γνωστό ότι μέσω του διαδικτύου, πολύ εύκολα και γρήγορα μπορούν να διαδοθούν σε ευρεία κλίμακα πληροφορίες που δεν είναι εύκολο να ελεγχθεί η αλήθεια τους.
 Η περιοχή των Μυκηνών-Πρόσυμνας έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα (ο αρχαίος Μυκηναϊκός δρόμος, η Κοντοπορεία οδός που προσπάθησε να ξεφύγει η στρατιά του Δράμαλη αλλά εξολοθρεύθηκε από τον Κολοκοτρώνη και τον Νικηταρά, θολωτό Μυκηναϊκό τάφο, Ρωμαϊκή βίλα) , αλλά γιγάντιοι σκελετοί δεν έχουν βρεθεί. Είναι ΨΕΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails