Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;

Γιατί ναυάγησε η αρχαία Αθηναίων Πολιτεία ;--- Διότι δεν υπάκουσε σε δύο απο αυτούς τους νόμους : ΔΑΡΒΙΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ :
Το λιοντάρι που βλέπουμε να κόβει βόλτες στην σαβάννα δεν βρέθηκε εκεί τυχαία .
Το DNA του επι χιλιετίες έδινε εξετάσεις και έπαιρνε πάντα άριστα .

Και το ίδιο το λιοντάρι ήταν το υγιέστερο της γενιάς του , και οι γονείς του και οι παππούδες του και οι προπαππούδες του κλπ .

Απέδειξε οτι είναι άξιο για μια θέση στην σαβάννα .Στην Αθηναίων Πολιτεία ο ανόητος είχε ισότιμη ψήφο με τον Πλάτωνα και τον Σωκράτη !Για στάσου ρε φίλε ! Τί έκανες για να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ οτι δικαιούσαι ισότιμη με αυτούς ψήφο ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ! Απλώς γεννήθηκες απο Αθηναίους γονείς .

ΣΥΜΒΙΩΣΗ : Το εγκεφαλικό κύτταρο καταναλώνει 8,65 φορές περισσότερη τροφή απο το μέσο σωματικό κύτταρο . Παρ’ όλα αυτά δεν μπορούμε να το κατηγορήσουμε οτι “εκμεταλλεύεται” τα άλλα κύτταρα ή οτι τα “καταδυναστεύει” .Απλώς κάνει μια εργασία εξ’ ίσου σπουδαία με τις εργασίες των άλλων κυττάρων που όμως απαιτεί 8,65 φορές περισσότερη ενέργεια .

Όταν χρειαστεί δέχεται να πληρωθεί λιγότερο για να ωφεληθούν άλλα κύτταρα .

Δοκιμάστε να κάνετε μια δύσκολη πνευματική εργασία μετά απο 8 ώρες σκάψιμο στο χωράφι .

Δεν θα τα καταφέρετε . Ο εγκέφαλος δεν λαμβάνει αρκετή τροφή διότι αυτή διοχετεύεται στα μυϊκά κύτταρα που πρέπει να επισκευάσουν τις βλάβες τους .

Τα εγκεφαλικά κύτταρα ΣΥΜΒΙΩΝΟΥΝ με τα υπόλοιπα κύτταρα .

Στην συμβίωση ισχύει ο κανόνας “ΟΛΟΙ πρέπει να βγαίνουμε κερδισμένοι” .

Οι πλούσιοι όμως στην αρχαία Αθήνα δεν συμβίωναν με τους φτωχούς .

Συμβίωση θα σήμαινε οτι τον επιπλέον πλούτο τους θα τον αφιέρωναν σε κατασκευή τριήρων , σε εκτροφή αλόγων για τον στρατό , σε κατασκευή πανοπλιών κλπ .Όμως μόνο ένα κλάσμα του ιδιωτικού πλούτου διοχετευόταν σε τέτοιες χορηγίες .

Ένα σημαντικό μέρος του πλούτου διοχετευόταν σε υφάσματα απο την Φοινίκη , χρυσό απο την Ινδία , σμύρνα απο την Αραβία κλπ .

Οι πλούσιοι δεν συμβίωναν αλλά ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΣΑΝ πάνω στους φτωχούς .***http://lofos.info/pythas/laws.html

1 σχόλιο:

  1. Kαλά το ξεκίνησες αλλά το χάλασες στο τέλος με το Μαρξιστικό συμπέρασμα.
    ΜΗΝ ξεχνάς πως στην Αθήνα ΔΕΝ είχαμε εξεγέρσεις φτωχών και δούλων

    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails