Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ .....

Δε σωνόμαστε… εν δράσει η κλαδική των «αριστεροδεξιών»--- 

Η χώρα δε σώζεται και αυτό οφείλεται στο σάπιο πολιτικό της κατεστημένο, αριστερό και δεξιό, που εθισμένο κατά τη μεταπολίτευση να ελέγχει τον δημόσιο τομέα, να τον σκυλεύει, να τον γιγαντώνει και να τον υπερχρεώνει δημιουργώντας κομματική πελατεία, αποδεικνύει τώρα του πόσο ψεύτικος ήταν ο προεκλογικός διχασμός της κοινωνίας…
Όποιος και να ερχόταν εξήγγελλε είτε την πάταξη του κομματισμού ή την επανίδρυση (πλούσια η ελληνική γλώσσα, έβρισκαν την κατάλληλη λέξη και μας δούλευαν όλους ψιλό γαζί για να συνεχίζει το – κατά δήλωση – αριστερό και δεξιό κηφηναριό να ελέγχει το δημόσιο) για να μην κάνει απολύτως τίποτα, αφού η κομματική πελατεία έπρεπε να εξυπηρετηθεί.
Αυτά τα αριστερά και δεξιά (πάντα κατά δήλωση) πολιτικά παράσιτα διέλυσαν τη χώρα και δεν θα είχαν καμία αντίρρηση να σηκώσουν από κοινού τη σημαία της αντίστασης τώρα που χάνουν την κουτάλα και οι Ευρωπαίοι τους πήραν τα κλειδιά του «μαγαζιού». Με ευχαρίστηση θα έβγαιναν πλέον από το ευρώ, διότι ο έλεγχος του «συστήματος» είναι σημαντικότερος, αυτό χάσανε πλέον…
Πώς να μην κλαίνε για τον «αφελληνισμό» των τραπεζών, αφού από εκεί ταϊζόταν όλο το πολιτικό σύστημα. Πόσα εκατοντάδες εκατομμύρια χρωστούν τα κόμματά τους; Πόσα εκατοντάδες εκατομμύρια πήγαν σε κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, κολλητούς και χρηματοδότες των κομμάτων τους τα οποία ουδέποτε επεστράφησαν; Θα μας πει κανείς;

Πήγε ποτέ κανείς φυλακή; ΟΧΙ. Διότι ήταν όλοι τους κλέφτες, λωποδύτες και απατεώνες και τα τακτοποιούσαν μεταξύ τους. Στο όνομα της Δημοκρατίας όλα ελέγχονταν… Ρεμπεσκέδες ανεπάγγελτοι βέβαια πολλοί από αυτούς, μπήκαν στις κομματικές νεολαίες και σταδιοδρόμησαν στα κόμματα μέχρι την οριστική τους επαγγελματική απόσυρση. Παρήγαγαν ποτέ τίποτα; ΟΧΙ. Παράσιτα γεννήθηκαν παράσιτα θα πεθάνουν. Αυτούς πληρώνουμε.
Τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν την εθνική συναίνεση. Ξαφνικά η «κεντρώα δεξιά» ανακάλυψε τις αρετές της απλής αναλογική και εμφανίζεται διατεθειμένη, πάντα στο όνομα της εθνικής συναίνεσης, να βοηθήσει στην υιοθέτησή της, ή να ανταλλάξουν κάποιες υποχωρήσεις από την «απλή άδολη και ανόθευτη» ώστε να περάσει.
Τι σκοπεύουν να κάνουν; Μα φυσικά να συνεργαστούν! Για το καλό του τόπου; Θα αστειεύεστε ασφαλώς… Στόχος είναι ο κατακερματισμός του πολιτικού σκηνικού με τη δημιουργία νέων κομμάτων για έναν πολύ απλό λόγο. Κατάλαβαν ότι ο κοσμάκης δεν ακολουθεί με τη μαζικότητα που το έκανε κάποτε, οπότε πρέπει να βρεθεί εναλλακτικός τρόπος να τον «μαντρώσουν».
Το αναλογικό σύστημα θα διασφαλίζει ότι θα χρειάζονται πολλοί για να γίνει κυβέρνηση κι όταν αυτή γίνει, θα βρεθεί ο τρόπος να μοιραστεί η «πίτα» μεταξύ τους. Εδώ καταστρέφεται κάθε μέρα η χώρα και δεν μπορούν να συμφωνήσουν οι περισσότεροι παρά μόνο στην προστασία του δημοσίου τομέα.
Μόνη ελπίδα για τον κόσμο είναι η κατάρρευση του συστήματος μια ώρα αρχύτερα ώστε να μην προλάβουν να αναπτύξουν τα σχέδιά τους στην πιο ιδιοτελή και ύπουλη, πολύχρωμη προδοσία που γνώρισε ποτέ η χώρα στην Ιστορία της. Έρχεται «κόφτης» που θα είναι το μεγαλύτερο σοκ που θα έχει υποστεί ποτέ η χώρα και ο λαός της.
«Μαχαίρι» στις αποδοχές των βουλευτών θα μπει; Ή μόνο των υπαλλήλων και των συνταξιούχων; Διότι όποιος πιστεύει ότι μπορεί με κρατικό «μπαλαμούτι» και παρέμβαση μπορούν να διαφύγουν από τους νόμους της σύγχρονης καπιταλιστικής αγοράς, θα διαπιστώσει ότι κάνει τεράστιο λάθος.
Όσο καθυστερούν να κάνουν τα αυτονόητα με τη μέθοδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου (Γόρδιος Δεσμός), τόσο σε χαμηλότερα επίπεδα θα ισορροπήσουν οι περικοπές. Δε μας φταίει κανείς ξένος. Ό,τι τραβάμε είναι δικό μας φταίξιμο και μόνο. Μόνοι μας ρημάξαμε τον τόπο και απαξιώσαμε τα περιουσιακά του στοιχεία για να τα χαρίσουμε στους κολλητούς και καλά για αξιοποίηση.
Δυστυχώς τέτοιες καταστάσεις αλλάζουν μόνο με μεγάλες κοινωνικές επαναστάσεις. Το ότι στα γεράματα θα μας έκαναν να υιοθετήσουμε… ακραιφνή αριστερή ρητορική, ούτε που μπορούσαμε ποτέ να το φανταστούμε.

http://www.defence-point.gr/news/?p=155741

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails