Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Η ΣΗΜΑΙΑ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ

 (Επανάσταση σοβαρότητας για να μπει ένα τέλος στη κατρακύλα!)-------


Φίλες και φίλοι καθίσταται σαφές ότι ο μόνος λόγος που καταδέχονται να αυτοπροβάλλονται κάποιοι υπουργοί ως ηλίθιοι, είναι η χρηματική αμοιβή τους για την αχταρματοποίηση της κοινωνίας, το επιτηδευμένο μπέρδεμα των κοινωνικών ομάδων και τέλος το περιώνυμο… «διαίρει και βασίλευε».

Σαφώς και δεν είναι ηλίθιος ο Παρασκευόπουλος που ζήτησε προχθές να καίμε τη σημαία δίχως «νομικές τύψεις». 

Και επιπλέον ζήτησε να βλέπουμε με συμπάθεια της Χ.Α. λες και ο κόσμος περιμένει τι θα πει ο κάθε τυχάρπαστος Παρακευόπουλος για να κάνει τις επιλογές του. 

Λες και όλοι εσείς είστε τυφλοί. 

Λες και η κοινή γνώμη δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι δεν κατάφερε το σύστημα της διαπλοκής επί 3,5 χρόνια τώρα να αποδείξει ότι δήθεν είναι εγκληματική οργάνωση το 3o μεγαλύτερο κόμμα. 

Λες και οι τηλεθεατές είναι άβουλα ραδίκια και δεν καταλαβαίνουν ότι η επιτηδευμένη απομόνωση της Χ.Α. από τα περισσότερα τηλεοπτικά μέσα, συνιστά εκτροπή της δημοκρατίας.


Στην ίδια γραμμή και οι υπόλοιποι αναλώσιμοι πολιτικοί άρχοντες. 

Δεν είναι ηλίθιοι αυτοί που ψήφισαν προ ημερών την ίση μεταχείριση των ομοφυλοφίλων σε όλα τα επαγγέλματα. 

Δηλαδή να μπορούν οι gay και τραβεστί να είναι δάσκαλοι σε δημοτικά σχολεία και να μπαίνουν στην αίθουσα με δωδεκάποντο, ζαρτιέρες, μίνι και γένια! 


Δεν ήταν ηλίθιος ο Τσίπρας όταν υποδέχτηκε τον Ομπάμα λες κι ήταν πρόεδρος 15μελούς σε υπό κατάληψη λύκειο!!

Όλοι αυτοί οι λέτσοι εθνοπατέρες, λειτουργούν κατόπιν συγκεκριμένου και συντεταγμένου σχεδίου που απορρέει από ταλαντούχους (στη λαοπλασία) επιστήμονες της επικοινωνιολογίας, που έχουν εργολαβικά αναλάβει το Ολοκαύτωμα της Ελλάδας από τους εντολείς τους, τα
"Διευθυντήρια της Ουάσιγκτον & Βερολίνου".


Φίλες και φίλοι, ο πόλεμος είναι πλέον ορατός σε όλα τα επίπεδα και σεις όλοι καλείστε να αντισταθείτε στην δήθεν πρόοδο που σας παρέχουν, στην δήθεν δημοκρατία και την δήθεν ασφάλεια που σας πουλάνε με αντίτιμο τη ψυχή σας!!!!Υ.Γ. Όποιος καίει την Ελληνική σημαία είναι εχθρός μας, είναι εχθρός του Έθνους μας.                                                                          

                                                 Τελεία & παύλα.-


Έγραψε ο δημοσιογράφος : Βασίλης Κασιμάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails