Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

                    ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!
Όλα τα φερέφωνα των ισχυρών του ανόσιου κέρδους, αλλά και των υπηρετών τους- όσοι μόνο στο υλικό όφελός τους αποβλέπουν- για καιρό τώρα, έχουν επιδοθεί σ΄ έναν Μαραθώνιο κακομοιριάς, τραγικών ειδήσεων, αποκαρδιωτικών παραδειγμάτων, προφητειών καταστροφής και μιζέριας, προσπαθώντας να μας πείσουν πως, το μόνο συναίσθημα που επιτρέπεται στους Έλληνες για τούτες τις γιορτές είναι ο αυτοοικτιρμός.

Με τέτοια ανήθικα και δολερά μηνύματα θέλουν να εξουθενώσουν κάθε υπόλοιπο έμφυτης αισιοδοξίας, δύναμης και αγωνιστικότητας που μας χαρακτηρίζει γενικά σαν Λαό και σαν Έθνος, ώστε, με ηττοπάθεια και δουλικότητα να αποδεχτούμε τη ραγιάδικη κατάσταση στην οποία μας οδήγησαν και στο αβέβαιο αύριο που, μόνο τα δικά τους αχόρταγα συμφέροντα θα έχει σαν σκοπό.
Όντας όμως τόσο απορροφημένοι από το πλανερό κι ανήθικο έργο τους, παραβλέπουν –γιατί ποτέ δεν τις αισθάνθηκαν- των Ελλήνων τις αντιστάσεις, από τις οποίες, εσαεί και εις τους αιώνες θα αντλούμε αυτήν την ανεξάντλητη δύναμη, την υποστηρικτική αισιοδοξία και την ανίκητη αγωνιστικότητά μας.

Μας φθονούν και μας υπονομεύουν για τις φυσικές ομορφιές της πατρίδας μας, που καμιά τεχνητή και τεχνολογική τους κατάκτηση δεν μπορεί να μιμηθεί κι ούτε να ξεπεράσει, προσπαθώντας να τις αρπάξουν και να τις εκμεταλλευτούν τώρα στην ανάγκη μας.

Μας μισούν για την οικογενειακή μας αγάπη και την συνοχή, πάνω στα γερά θεμέλια της οποίας στηρίζουμε, όλοι οι Έλληνες, την ζωή μας σταθερά κι ακλόνητα, προπαγανδίζοντας μας μοντέλα ισοπεδωμένων και διεφθαρμένων ανθρώπων, που ζώντας από τα παιδικά τους χρόνια στη στέρηση αγάπης και στην εγκατάλειψη, υπάρχουν μόνο για το αγριεμένο ζωώδες εγώ τους, εκθέτοντας δημόσια κι αδιάντροπα ταλέντα και χάρες κλόουν, απολαμβάνοντας προσωρινή διασημότητα και κενές ανούσιες επιτυχίες, οι οποίες, τελικά, τους οδηγούν σε απόγνωση, σε απογοήτευση και σε απονενοημένα διαβήματα.

Δεν μπορούν να κατανοήσουν την υποστηρικτική μας κοινωνική σύμπνοια και την αλληλεγγύη προς τον πλησίον και γι αυτό προσπαθούν να τις υπονομεύσουν και να τις αποδυναμώσουν, κομίζοντας νέα ήθη και ξένες συνήθειες στη νεολαία και στα παιδιά μας, για να μας αλλοτριώσουν.

Μας πολεμούν λυσσαλέα για τις ηρωικές αντοχές μας, τις οποίες κληρονομήσαμε από προγόνους δοξασμένους και χιλιοτραγουδισμένους για τις γενναίες κατακτήσεις τους, καθώς και για την πίστη μας στις ηθικές και τις ουσιαστικές αξίες που διδαχθήκαμε από τους φωστήρες γεννήτορες μας, οι οποίοι έδωσαν τα φώτα των γραμμάτων των τεχνών, των ιδεωδών και γενικά του πολιτισμού σ’ όλη την ανθρωπότητα.

Αλίμονό τους… 

Πόσο γελασμένοι και εξευτελισμένοι θα καταντήσουν όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι…

Ας το καταλάβουν, γι άλλη μια φορά πως, εμείς οι Έλληνες, φτωχοί και μοναχικοί οδοιπόροι μπορεί να υπήρξαμε πάντοτε, αλλά, στο πέρασμα των χιλιετιών, κανένας πλούσιος και ισχυρός εχθρός δεν μας αλλοτρίωσε και δεν μας εξαφάνισε, παρ’ όλες τις επιθέσεις και τις επιβουλές του.

Εμείς, ο περιούσιος λαός της ομορφιάς, της Παναγιάς και της θυσίας, πάντα ξεχωριστοί για τα ανεκτίμητα κεκτημένα μας θα είμαστε, πάντα προνομιούχοι για τις θείες δωρεές μας θα ξεχωρίζουμε και πάντα νικητές κι αθάνατοι θα πορευόμαστε μέσα στο μέλλον του πολιτισμένου κόσμου :                                                                 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΔΟΥΛΩΤΟΙ!!!!!!!!!!!!

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

Έλληνες ψηλά το κεφάλι κι αγάπη στην καρδιά!!!


Έγγραψε η συγγραφέας : Αγγελική Συρρή-Στεφανίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails