Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

“20 Years of NKR Independence: Realities and Prospects” Ναγκόρνο Καραμπάχ



 Φωτογραφικό υλικό από την εισήγηση του κύριου Λυγερού κατά τη διάρκεια του  Διεθνούς  Συνεδρίου με τίτλο  “20 Years of NKR Independence: Realities and Prospects” που έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα του Ναγκόρνο Καραμπάχ, στο Στεπανακέρτ.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του με τίτλο «Στρατηγική, ελευθερία και Σύνταγμα του Αρτσάχ» / “Strategy, Independence and Artsakh Constitution” ο κύριος Λυγερός τόνισε την καταλυτική σημασία της τοποστρατηγικής  που καθορίζει αλλά και ερμηνεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία του Ναγκόρνο Καραμπάχ στην ευρύτερη περιοχή του Καυκάσου.
Επίσης ο κύριος Λυγερός υπενθύμισε στους επίσημους ακροατές του – ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και μέλη της Κυβέρνησης αλλά και της Βουλής  του Αρτσάχ  αλλά και της Αρμενίας– ότι σύμφωνα με τα δεδομένα που προέρχονται από τις τοποστρατηγικές αναλύσεις δεν θα πρέπει να επικεντρώνονται μόνο στην αντιμετώπιση των Αζέρων αλλά κυρίως της Τουρκίας.
 Βασίζοντας την ομιλία του πάνω στους κατάλληλους τοποστρατηγικούς χάρτες αναδείχτηκε η διαχρονικότητα της παρουσίας του Αρτσάχ αλλά και αναδείχτηκε η ανθεκτικότητά του παρά τις «πιέσεις» που δέχεται από τους υπόλοιπους της περιοχής.

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails