Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ.

Η Πυθαγόρεια αριθμολογία και το δικό μας αριθμολογικό πρόγραμμα.-------


Κατ' αρχήν πρέπει να ξεκαθαρίσουμε για ποιά αριθμολογία μιλάμε. Πολλοί δηλώνουν αριθμολόγοι. Άλλοι έχουν γράψει και βιβλία αριθμολογίας, άλλοι έχουν αναπτύξει και προγράμματα.

Το βασικό όμως ερώτημα είναι σε ποια βάση πατάνε όλα αυτά. Αν σας έλεγα ξερά ότι όλα αυτά είναι λανθασμένα, θα φαινόταν απόλυτο κατ' αρχήν. Κάνετε όμως τον κόπο να διαβάσετε τα παρακάτω και στο τέλος θα με κρίνετε.

Ανατρέχοντας στα υπάρχοντα αριθμολογικά βιβλία, διαπιστώνω ότι ξεκινούν με διαφορετική βάση. -----Το σφάλμα τους είναι στην αντιστοίχιση των γραμμάτων με αριθμούς. Έχουμε δηλαδή την ιδέα ότι τα γράμματα κάθε λέξης (κυρίως γενεθλίων ονομάτων, αλλά και ονόματα πραγμάτων και πόλεων) αντιστοιχίζονται με κάποιον αριθμό, από το ένα έως το εννέα, αθροίζονται τα ψηφία και αφαιρώντας ενιάδες, καταλήγουμε σε μονοψήφιο αριθμό από το 1 έως το 9.-- Αυτή είναι η βάση. --Όμως στα υπάρχοντα βιβλία έχουμε διαφορετική αντιστοίχιση. Έχω μπροστά μου βιβλίο αριθμολογίας-αριθμοσοφίας που κυκλοφορεί στην αγορά, όπου βλέπω στη σελίδα 20 πίνακα αντιστοιχίας, αφενός διαφορετικό από του Πυθαγόρα, αφετέρου του λείπει το γράμμα «ξ». Τον ίδιο περίπου πίνακα έχει και άλλη σελίδα στο διαδίκτυο σχετική με την αριθμολογία. Τους δύο πίνακες θα τους δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο : Απόσπασμα Πυθαγόρα προς Τηλαύγην. Στην συνέχεια διαβάστε παρακάτω για το δικό μας αριθμολογικό πρόγραμμα.

Ο πίνακας που είδατε στο απόσπασμα Πυθαγόρα προς Τηλαύγην, είναι σε απόλυτη αντιστοιχία με την αξία της βάσης, ή πυθμένα των γραμμάτων, όπως αυτά αντιστοιχούνταν στην ελληνική αρίθμηση.

◦Μονάδες: Α=1, Β=2, Γ=3,.=4, Ε=5, (το 6 αντιστοιχούσε στο ΣΤ), Ζ=7, Η=8, Θ=9

◦Δεκάδες: Ι=10, Κ=20, Λ=30, Μ=40, Ν=50, Ξ=60, Ο=70, Π=80, (το 90 ήταν το δίγαμα)

◦Εκατοντάδες: Ρ=100, Σ=200, Τ=300, Υ=400, Φ=500, Χ=600, Ψ=700, Ω=800 (900 ήταν το κόππα)

Για τα γράμματα που αντιστοιχούσαν στις δεκάδες, λαμβάνονταν η βάση τους, δηλαδή ό,τι προκύπτει αν διαιρέσουμε με το 10, για τα γράμματα των εκατοντάδων, η βάση προκύπτει αν διαιρέσουμε με 100. Ο Ιπόλλυτος τη βάση την ονομάζει πυθμένα. (Βλέπε βιβλίο Ελληνικά Μαθηματικά του κ. Ευαγγέλου Σταμάτη, εκδόσεις Εταιρείας φίλων του Λαού, 1976).

Συμπέρασμα από τα παραπάνω : Αν έχετε κάποια αριθμολογική ανάλυση, από κάποιο πρόγραμμα, κάνετε τη σύγκριση του αριθμού με τον οποίον αντιστοιχούν το όνομά σας, ή οποιοδήποτε άλλο όνομα. Συμφωνεί με τον παραπάνω πίνακα ; Υπάρχουν πολλά βιβλία και πολλά προγράμματα, τα οποία έχουν απλά μια αντιστοίχιση, που δεν συμπίπτει με την παραπάνω, οπότε και ό,τι κτιστεί σε λάθος βάση, θα είναι λάθος.

Εμείς αντίθετα έχουμε την τύχη να έχουμε στα χέρια μας έναν θησαυρό, τον θησαυρό της Αρχαίας Ελληνικής γραμματείας, που περιέχεται στο CD MUSAIOS και εκεί βρήκαμε και το βιβλίο του Πυθαγόρα προς τον Τηλαύγη τον υιό του, όπου του αναλύει τον τρόπο της αριθμολογικής πρόβλεψης. Αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε και το άλλο σχόλιό μας για την αριθμολογία, ή να συνεχίσετε την ενημέρωσή σας για το δικό μας αριθμολογικό πρόγραμμα.

Το δικό μας πρόγραμμα αριθμολογίας

Βασιστήκαμε στο βιβλίο του Πυθαγόρα προς τον Τηλαύγη και αναπτύξαμε το παρακάτω πρόγραμμα, με το οποίο παίρνουμε απαντήσεις στα σχετικά ερωτήματα.

ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

◦Συμφέρει κάποιος γάμος ; Δίνοντας τα ονόματα των δύο, παίρνουμε την αντίστοιχη απάντηση, αν συμφέρει δηλαδή ο γάμος και σε ποιόν από τους δύο.

◦Συμφέρει η συνεργασία ; Παρόμοια απάντηση με την παραπάνω, αλλά για συνεργασία.

◦Για ζευγάρι : Παντρεύονται;

◦Θα ελευθερωθείς, θα αποδεσμευθείς από κάτι ή κάποιον;

◦Ποιος νικά; σε κάποιον αγώνα ή διαμάχη.

◦Συμφέρει κάποια πράξη ή ενέργεια;

◦Αν θα παραμείνεις κάπου ή όχι;

◦Θα βαδίσουμε καλά μαζί; θα τα πάμε καλά;

◦Θα βρούμε το χαμένο πράγμα;

◦Αποδημία σε άλλη πόλη (συμφέρει);

◦Ποιός από τα αδέρφια πεθαίνει πρώτος;

◦Θα βρεθεί ο φυγάς;

◦Θα γυρίσει ο ξενιτεμένος;

◦Θα επιζήσει ο άρρωστος;

◦Ποιος από τους υπόπτους είναι ο κλέπτης;

◦ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ) Η επιλογή αυτή, μας δίνει μια πλήρη γενέθλια ανάλυση, με ερμηνεία των αριθμών ψυχής και σώματος, των κύκλων (παρόντος και επομένου) κ.λ.π.

◦ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ Η επιλογή αυτή, μας δίνει την συναστριακή αριθμολογική ανάλυση ενός ζευγαριού. Τόσο του καθενός χωριστά, όσο και σαν ζευγάρι. Δίνει αναλυτική περιγραφή, δύο έως τεσσάρων σελίδων.

http://www.astroleon.gr/diafora/8-h-puthagoreia-arithmologia-kai-to-diko-mas-arithmologiko-programma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails