Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018

  ΠΑΙΖΩ ΚΕΡΔΙΖΩ ΠΑΙΖΩ ΧΑΝΩ!!!
Τι να πει κανείς με αυτά τα σχόλια και την παθογένεια που χαρακτηρίζει το τρόπο που σκέπτονται μερικοί συνέλληνες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει διαχρονικά πλέον η πατρίδα μας!!!

Ας αφήσουμε προσωρινά στην άκρη τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που κατάντησαν να έχουν γίνει ένα μόρφωμα υπάκουο στους εκπροσώπους της παγκοσμιοποιημένης Νέας Τάξης της Τραπεζικής Ολιγαρχίας και ας δούμε τι έκαναν όλοι οι άλλοι που ζητούν ξανά την ψήφο μας!!

Τα δυο κόμματα που κυβερνούν την χώρα μας μετά το 1975 δεν ήταν με εντολή του λαού οι διαχειριστές της Οικονομίας μας και κατά συνέπεια οι συνδιαμορφωτές της ζωής μας;;

Με παρθενογένεση φτάσαμε στην χρεοκοπία (που προσπαθούν άσκοπα να αποκρύψουν) πολίτες και κράτος;;;

Ο μη παραγωγικός υπερδανεισμός (κράτους & πολιτών) δεν ήταν η κύρια αιτία που φτάσαμε στο σημείο να προσκυνούμε και να εκλιπαρούμε τους γερμαναράδες για τα κωλοεβρώ τους;;;;

Και τώρα πάλι τι γίνεται μια από τα ίδια δανειζόμαστε συνέχεια για να πληρώνουμε δυσβάσταχτα για τον λαό μας τοκοχρεολύσια!!

Ποιος θα πληρώσει για όλα αυτά που παίρνουν οι τράπεζες προκειμένου να σωθούν (και να σώσουν τις καταθέσεις μας!!) αφού οι τραπεζίτες κάνουν τους μάγκες επιχειρηματίες με τα λεφτά τα δικά μας και τις εγγυήσεις του κράτους που πάλι από την δικιά μας καμπούρα βγαίνουν!!!

Που ήταν ο απαιτούμενος ενδελεχής έλεγχος και η εποπτεία της Τράπεζας της Ελλάδος (θα μου πείτε ποιας Ελληνικής Τράπεζας!!!) όταν οι Γερμανοί (το είχαν επιμελώς σχεδιάσει) άφηναν τους τότε μικροτραπεζίτες να δίνουν δάνεια στον κοσμάκη με την σέσουλα;;;;

Ποιο ήταν άραγε από το ΠΑΣΟΚ και την Ν.Δ το καλά μελετημένο πρόγραμμα οικονομικής ανασυγκρότησης της χώρας μας το οποίο θα οδηγούσε στην ανάκαμψη και στην συνέχεια στην ανάπτυξη της Οικονομίας μας ώστε να σταματήσουμε επιτέλους τον καταραμένο δανεισμό;;;;

Το μόνο που αυτοί είχαν να πουν ήταν οι """ξένες επενδύσεις"" σε έναν τόπο εργασιακά ρημαγμένο και με πολίτες πλέον εξαθλιωμένους που δεν ξέρουν σε ποιους πολιτικούς θα πρέπει να εμπιστευτούν την χαμένη αξιοπρέπεια τους!!!

Βγαίνουν στα κανάλια οι αρχιερείς της διαπλοκής που κυβερνούν ακόμα τον τόπο και με ανομολόγητο θράσος επαναλαμβάνουν ότι πρέπει να πληρώσουμε το τάδε ομόλογο το δείνα FUND και αν τους ρωτήσεις πόσα τελικά χρωστάμε από ποιους τα πήραμε με τι όρους και αν τα χρήματα πήγαν στο πραγματικό προορισμό τους όλοι τους σφυράνε κλέφτικα!!!!

Τους αρκεί να πληρώνουν τα αφεντικά τους και ας πάει στον διάολο ο κοσμάκης που τελικά πληρώνει το δικό τους σπασμένο μάρμαρο!!

Αυτούς λοιπόν που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση αν κατάλαβα καλά θέλουν να τους ξαναεμπιστευτούμε την ήδη φτωχοποιημένη ζωή μας!!

Αν αυτό δεν λέγεται ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ τότε τι άλλο είναι!!!!!!!!!!

Σε αυτή την παρανοϊκή πολιτική κατάσταση που βρισκόμαστε η ψήφος μας θα έχει πια την μορφή του τύπου:

ΠΑΙΖΩ ΚΕΡΔΙΖΩ ΠΑΙΖΩ ΧΑΝΩ!!!


Και ο νοών νοήτω!!


Έγραψε ο : Γιώργος Χαβαλές


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails