Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018


         ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ;;;;;;

Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ή ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ!!!!

ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ !!

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΦΟΒΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

ΕΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΟΔΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ <<<<ΛΟΓΙΚΗ>>>> ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΔΟΥΛΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!

ΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΝΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!

ΤΕΡΜΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ""
ΣΤΕΡΟΤΥΠΗΣ"" ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ!!!

Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΡΗΖΕΙ ΟΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ!!

ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

ΕπιμEλεια παρουσίασης : Γιώργος ΧαβαλEς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails