Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΔΑΝΕΖΗ «ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ», ΕΠΙΛΥΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΝΕΑ.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ ΠΟΥ ΕΞΕΠΕΜΨΕ ΠΟΤΕ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ.

Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥ.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ.

ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Μ. ΔΑΝΕΖΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΜΠΟΡΕΙ Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΕΤΙΚΟ Η ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο «AΝΩ ΘΡΩΣΚΩΝ» Η ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟΥ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΞΗ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΜΜΩΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΗΣ.

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ!!!

Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ, Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΗΤΕΡΑ, ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΓΡΑΦΕΣ, ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΜΜΩΝΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ, ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ, ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΟΠΟΙΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ, Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑ, ΝΑ ΠΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΩΝΕΙ!!!

ΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ, Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ..

ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΝ ΑΝ Η ΕΝΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΡΜΗΝΕΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΣΙΣΥΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΟΠΗ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΑΝΥΨΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ, ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ!!!!!!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ « ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ»!!!

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. 

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ.

ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ –ΙΣΟΤΗΤΑ- ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ : Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΒΑΛΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails