Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017

ΜΗΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ;;;;;;;

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!

ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣ.

ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΑ !

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΞΙΟΣ , ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ , ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ: <<ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΞΙΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ , ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ;>>

Ο ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ.

ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ , ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΑΤΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΤΡΙΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΗΓΕΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ.

ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ , ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΚΟΥ , Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ!!!!!!

ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ , Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΝ ΦΘΟΝΕΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

ΤΑ ΔΕΙΝΑ , ΟΣΑ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ , ΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΠΗΓΗ :

ΤΗΝ ΦΙΛΟΠΡΩΤΙΑ , ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΕΡΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥ.

Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ , ΑΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ.

«ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ , ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ.

ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ».

ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΑ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΜΙΑ ΙΣΗ ΜΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ !

ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΣΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ , ΟΣΟ ΠΛΑΝΑΤΑΙ!!!!!

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ!!

MA AKOMH KAI ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΝ ΞΑΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ : Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΒΑΛΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails