Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ARISTOTELIS ONASIS THE GREAT

ΩΝΑΣΗΣ. ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΛΕΞΗ OYNAS= ΕΡΑΣΤΗΣ,ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ.

Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟΔYΚΝΕΙΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ : Ο άνθρωπος του αιώνα
Ενα πρόσωπο που το όνομά του έγινε ΘΡΥΛΟΣ συνώνυμο του πλούτου και της δύναμης.

Το άτομο που θα μας απασχολήσει είναι συμπατριώτης μας και όλοι τον ξέρουμε με το μικρό του όνομα. Είναι ένας σύγχρονος Ελληνας, που μόνο με το όνομά του έγινε η καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας στα πέρατα του κόσμου.
Η ζωή του, μια «Οδύσσεια»: Σμύρνη, Ελλάδα, Αργεντινή, Αμερική, Αγγλία... Συμπληρώνοντας τον κύκλο της είχε αποκτήσει ό,τι ονειρεύθηκε, ό,τι πόθησε ο ίδιος, αλλά και ό,τι ποθούν δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο: Φήμη, δόξα, πλούτο.

Ηταν θα λέγαμε από τους ανθρώπους που «πιάνουν τη ζωή από τα κέρατα και τη ρουφούν μέχρι το μεδούλι της».

Κυκλοφορούσε και είχε σχέσεις με τις ωραιότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής του με κορυφαίες την Μαρία Κάλλας και την πρώτη Κυρία της Αμερικής, τη Τζάκι Κένεντι. Αγαπήθηκε με πάθος και μισήθηκε με πάθος, όσο κανένας άλλος. Ομως, γεννήθηκε για να κερδίζει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails