Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Πάνω από 2.000 οι πυρηνικές εκρήξεις το διάστημα 1945-1998



Από το 1945 έως το 1998 πραγματοποιήθηκαν 2053 πυρηνικές εκρήξεις। Ξεκινώντας από την πυρηνική δοκιμή κοντά στο Los Alamo στο πλαίσιο του «Σχεδίου Μανχάταν – Trinity» και τελειώνοντας με τις πυρηνικές δοκιμές του Πακιστάν το Μάιο του 1998, ο Ιάπωνας καλλιτέχνης Isao Hashimoto παρουσιάζει τις εκρήξεις αυτές στο παρακάτω βίντεο.
Κάθε δευτερόλεπτο αντιστοιχεί σε έναν μήνα του έτους. Το φως που αναβοσβήνει, ο ήχος και οι αριθμοί δείχνουν πότε, πού και πόσες εκρήξεις έχουν γίνει σε κάθε χώρα. Στο βίντεο δεν περιλαμβάνονται οι δύο πυρηνικές δοκιμές της Βορείου Κορέας που φέρεται να πραγματοποιήθηκαν την τελευταία 10ετία. Ο Hashimoto, που ξεκίνησε να δημιουργεί το βίντεο το 2003, λέει ότι σκοπός του ήταν να δείξει «τον φόβο και την τρέλα των πυρηνικών όπλων».
Πηγή: Πιτσιρίκος
http://www.tvxs.gr/news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails