Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ 7 ΠΡΟΣ 10!

 Καθόλου τυχαία δεν κάνει η Τουρκία τον… παλικαρά… Και κάθε λίγο βάζει στο τραπέζι και νέες διεκδικήσεις.
Στο Αιγαίο, στον εναέριο χώρο, στη Θράκη και στην Κύπρο δεν κάνει βημα πίσω αν δεν πάρει αυτό που θέλει, στην ουσία συνδιοίκηση του νησιού και η συνέχεια έπεται.
Η Άγκυρα με την έγκριση βέβαια του… φιλειρηνικη και… προστάτη του Διεθνούς Δικαίου πρωθυπουργού της κ. Ερντογάν, αναβάθμισε και επέκτεινε τις προκλησεις της σε όλους τους χώρους όπου έχει βλέψεις, γιατί γνωρίζει ότι η ισορροπία δυνάμεων έχει ανατραπεί υπέρ της και εκτιμά ότι δεν θα υπάρξουν Ελληνικές αντιδράσεις…
Και δεν πέφτει έξω, αφού η Ελλάδα απλώς… παρακολουθεί σαν… θεατής τις προκλητικές παραβίασεις και περιορίζεται απλώς να τις καταγράφει στα… computer και εξαντλούνται οι αντιδράσεις της σε δια­βήματα που η κατάληξη τους είναι η συνήθης, το καλάθι των άχρηστων. Σύμφωνα με εγκυρότατες πηγές του υπουρ­γείου Άμυνας, αλλά και με στοιχεία που έχει υπόψη της η πολιτική ηγεσία, η ισορροπία 7 προς 10, που το 1974 είχε επιτευχθεί και ίσχυε για χρόνια αποτελεί παρελθόν και πλέον το 7 προς 10 έχει κατέβει στο 5 προς 10, με παραπέρα καθοδική τάση. Όμως αυτό που είναι πιο ανησυχητικό είναι η συντριπτική ανατροπή της ισορροπίας στον αέρα εκεί όπου ήταν και η μεγάλη ισχύς της χώρας μας και η δύναμη απο­τροπής.
Το 7 προς 10 στην Πολεμική Αεροπορία έχει κατέβει κάτω κι από το μισό, ήτοι στο 3 προς 10, ενώ στη θάλασσα διατηρείται η ισχύς του Πολεμικού μας Ναυτικού σε πολύ καλή κατάσταση, περί­που στο επίπεδο όπου ήταν πάντα. Κατά τις ίδιες πηγές, επείγει η ενίσχυση της Πο­λεμικής μας Αεροπορίας, με άμεση αγορά νέων υπερσύγχρονων αεροπλάνων, για να μπορεί να αντιμετωπίσει τους εξ ανατο­λών εισβολείς.
Τα πράγματα, όπως γίνεται αντιληπτό, εί­ναι ανησυχητικά και από πλευράς άμυνας και ασφάλειας της χώρας. Η ανατροπή του 7 προς 10 οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερη αποδυνάμωση της χώρας και της ικανότη­τας αντίστασης σε πιέσεις για υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, που πλήττουν τα κυ­ριαρχικά μας δικαιώματα. Εξ ου και οι ευθύνες της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού επαυξάνονται.
http://armyalert.blogspot.com/2010/06/7-10.html

1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails