Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Η ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα ρεύμα με κύριο στόχο την αλλοίωση αν όχι την εξαφάνιση της εθνικής μας ταυτότητας.
Το κίνημα αυτό είναι σχεδιασμένο στην πέρα του Ατλαντικού δύναμη, η οποία ότι κάνει τό κάνει μέ σκοπό τήν διατήρηση της παγκόσμιας ισχύος της καί μέ βάση τά γεωπολιτικά της συμφέροντα.
Η Αμερική έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα με την ύπαρξη μίας ισχυρής Ευρώπης και ενός ισχυρού νομίσματος το οποίο τείνει να αντικαταστάσει το δολλάριο.
 Η Αμερική χωρίς πετρέλαιο και χωρίς δολλάριο θα καταρρεύσει. Γι'αυτό τον λόγο δεν βλέπουμε να αναπτύσσονται άλλες πηγές ενέργειας όπως η ηλιακή, αιολική, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ή τα αυτοκίνητα υδρογόνου.
 Αλλά ο μεγάλος βραχνάς είναι το Ευρό, και είναι ο κύριος λόγος που βομβάρδισαν το Ιράκ, διότι ο Σαντάμ απαίτησε να πληρώνεται σε αυτό το νόμισμα, απορρίπτοντας το δολλάριο. Πως λοιπόν θα κινδυνέψει η ακεραιότητα μιας δυνατής Ευρώπης;
Μα φυσικά με την είσοδο 100 εκατομμυρίων Τούρκων από την Ανατολία. Η Τουρκία όντας ένας πιστός σύμμαχος των Αμερικανών θα κάνει τα πάντα μαζί με την Αγγλία να υπονομεύσει την Ευρώπη.
 Και ποιούς έχουν βάλει μπροστά οι Αμερικάνοι για την είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη;
 Μα φυσικά τους δουλοπρεπείς πολιτικούς της Ελλάδος, οι οποίοι φαίνεται έχουν την χαλαρώτερη συνείδηση από τους αντίστοιχους της Ευρώπης, μαζί με τους ελεγχόμενους μεγαλοδημοσιογράφους.
 Και πως δεν θα υπάρξει αντίδραση από τον Ελληνικό λαό; Μα φυσικά επιβάλλοντας μία πολυπολιτισμική κοινωνία στην οποία όποιος λέει ότι θέλει να παραμείνει Ελληνική και ότι πρέπει να διατηρηθεί η Ελληνορθόδοξη ταυτότητα αυτής της κοινωνίας, αυτός θα μπαίνει στο περιθώριο ως εθνικιστής. Όποιος λέει ότι η Ελλάδα πρέπει να ανήκει και να ελέγχεται από Έλληνες αυτός θα λέγεται ρατσιστής.
Οι υπηρέτες των υπερεθνικιστών Σιωνιστών και Τούρκων θέλουν να διαγράψουν σιγά-σιγά παραδόσεις αιώνων. Υπάρχει λοιπόν μία μηχανή η οποία κατασκευάστηκε από την υπερδύναμη και θέλει να επιβάλλει την ισχύ της παντοτινά. Και στην χώρα μας τα γρανάζια τα πολύ καλά λαδωμένα είναι οι σπουδασμένοι πολιτικοί μας στα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια, οι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι, πανεπιστημιακοί που συμμετέχουν σε προγράμματα δισεκατομμυρίων και φυσικά οι μεγαλοκαρχαρίες επιχειρηματίες που στήνουν εταιρείες στην γειτονική χώρα.
Καταργώντας τη θρησκεία μας, την ιστορία και την εθνική μας ταυτότητα, όπως έχει γράψει ο Κίσσιγκερ, μειώνονται οι αντιστάσεις του Ελληνικού λαού.
 Οι Έλληνες πρέπει να μετατραπούν σε καταναλωτές, σε αριθμούς, σε άβουλους ψηφοφόρους, σε ανιστόρητους. Η τηλεόραση κάνει τα πάντα για να το πετύχει αυτό. Το ποτήρι ξεχείλησε με την κατακραυγή σε όλη την χώρα του βομβαρδισμού της Σερβίας, και μάλιστα ένας Αμερικάνος επίσημος τότε είχε ρωτήσει τον τότε Υπουργό Εξωτερικών, γιατί ενώ όλη η Ευρώπη συμφωνεί εσείς διαφωνείτε;
Φυσικά πρέπει να καταργηθούν και ηγέτες οι οποίοι δεν ελέγχονται. Ο Αρχιεπίσκοπος ήταν ο μόνος ο οποίος στα ίσα αποκάλεσε τους επιτιθέμενους στην Σερβία, φονιάδες. Είχε υπογράψει την καταδίκη του.
 Οι υπηρέτες του συστήματος πολεμούν αδιάκοπα τον πνευματικό μας ηγέτη. Δυστυχώς στην υπηρεσία του έχουν μπεί και αριστεροί πολιτικοί οι οποίοι κάνουν ότι κόπτονται για τα δικαιώματα των μειονοτήτων στην Ελλάδα, των μεταναστών και όλων των ανυπεράσπιστων υποτίθεται ανθρώπων. Για τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, της Κωνσταντινούπολης και της Βόρειας Κύπρου; Καμμία αναφορά. Οι κατεστραμμένες περιουσίες στην Πόλη, οι δημεύσεις, οι απελάσεις του 1964; Όποιος ασχολείται με αυτά είναι εθνικιστής και αυτά πρέπει να ξεπεραστούν γιατί είναι προκαταλήψεις του παρελθόντος. Κόπτονται για τα τζαμιά στην Αθήνα, αλλά για τις κατεστραμμένες εκκλησίες της Πόλης ή της Κύπρου τις οποίες ο Ντεκτάς τις έχει μετατρέψει σε ουρητήρια; Και να πείς ότι είναι μισέλληνες και δεν τους ενδιαφέρει να το δεχτούμε. Αλλά είναι αδιάφοροι και για τους αριστερούς πολιτικούς κρατούμενους στις διαβόητες τουρκικές φυλακές και τα λευκά κελλιά. Τείνουν την χείρα φιλίας στους δεσμοφύλακες αυτών των ανθρώπων. Πήγε κανένας αριστερός ή σοσιαλιστής να επισκεφθεί τους πραγματικούς αριστερούς που είναι μισοτρελλαμένοι στα λευκά κελλιά της Τουρκίας; Είναι ανεξήγητη η αγάπη της Ελληνικής Αριστεράς προς το φασιστικό σύστημα της Τουρκίας.
Aυτοί οι ίδιοι "προοδευτικοί" πού ποθούν διακαώς τόν διαχωρισμό της Εκκλησίας από τό Ελληνικό κράτος, τήν περιθωριοποίηση της καί τελικώς τήν εξαφάνιση της, εκτελώντας κατά γράμμα τίς εντολές του Κίσσιγκερ, ξεχνούν ότι χάρη στήν Εκκλησία υπάρχει αυτό τό Ελληνικό κράτος. Ξεχνούν ότι οι Ρωμηοί ραγιάδες γιά αιώνες τόν Πατριάρχη είχαν γιά ηγέτη τους καί όχι τόν Σουλτάνο, ξεχνούν ότι η Εκκλησία διατήρησε τήν Ρωμέϊκη γλώσσα μας καί τόν εθνισμό μας, ξεχνούν ότι αυτή η Εκκλησία είναι πυλώνας της Ελλάδος μας καί στό εξωτερικό η Εκκλησία διαδίδει τόν Ελληνισμό στούς ομογενείς μας των οποίων τά παιδιά ούτε ελληνικά γνωρίζουν ούτε έχουν τήν στήριξη του κράτους της Αθήνας, ξεχνούν ότι Διάκος, Παπαφλέσσας, Σαμουήλ ξετίναξαν τήν τουρκοκρατία από πάνω μας. Μήπως νοσταλγούν εκείνη τήν εποχή; Πειράζονται πού οι πολιτικοί ορκίζονται στό Ευαγγέλιο, αλλά δέν ενοχλούνται όταν προσκυνούν τόν Αμερικάνο, τόν Εγγλέζο ή τόν Τούρκο. Η "Ελευθεροτυπία" είχε σάν Ευαγγέλιο τίς προκυρύξεις των φονιάδων της 17Ν, τήν ενοχλεί όμως τό Ευαγγέλιο του Ιησού, στήν ορκομωσία των βουλευτών. Οι πάμπλουτοι μεγαλοδημοσιογράφοι καί μεγαλοεκδότες-εργολάβοι, βλέπουν τήν διαφθορά καί τή σήψη μόνο στήν Εκκλησία, ενώ τήν συγκαλύπτουν στά Υπουργεία Δημοσίων Εργων, Υγείας, Μεταφορών, Αμύνης, Οικονομικών. Ο πλούτος των πολιτικών μας, είναι καλά κρυμμένος στίς τράπεζες της Βυρητού, σέ κοινούς λογαριασμούς μέ εκείνους των δημοσιογράφων των δικαστών καί των μητροπολιτών. Αλλά είπαμε στόχος δέν είναι η διαφθορά, είναι η Εκκλησία.
Eπίσης ένα άλλο ζήτημα είναι τα πετρέλαια του Αιγαίου. Στα οποία φυσικά και πρέπει να έχει συμμετοχή και η "φίλη" χώρα, η Τουρκία. Δεν τολμούμε να κάνουμε γεωτρήσεις ούτε εντός του Θερμαϊκού κόλπου. Οπότε για να βάλει χέρι η Τουρκία στο πετρέλαιο, αμφισβητεί εναέριο χώρο, υφαλοκρηπίδα, χιλιάδες βραχονησίδες. Τα 12 μίλλια που ισχύουν σε όλες τις χώρες του κόσμου, οι "φίλοι" μας, μας έχουν απειλήσει με πόλεμο σε περίπτωση που τα διεκδικήσουμε. Οπότε πως θα μοιραστούμε το Αιγαίο; Μα φυσικά μέσω της Ελληνοτουρκικής φιλίας, μέσω της κατάργησης εθνικών και θρησκευτικών παραδόσεων αιώνων, μέσω της αλλοίωσης της Ιστορίας μας κλπ. Και σε αυτή την προσπάθεια αγωνίζεται σύσσωμο το κατεστημένο (κυβέρνηση, αξιωματική αντιπολίτευση, εφημερίδες, τηλεόραση) που ζει από τις σάρκες του ελληνικού λαού τον οποίον οδηγούν στην φτώχεια και στην ανέχεια.
Θα μπορούσε κάποιος να βρεί την διαφορά αυτών των κυρίων της "Ελληνοτουρκικής φιλίας" με τους Χίτες που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς το 1941; Γιατί εκείνοι είναι κατακριτέοι και οι τωρινοί δοσίλογοι δεν είναι; Μήπως το τουρκικό κράτος δεν κατέχει τμήμα της πατρίδος μας; Μήπως δεν δολοφόνησε και δεν σκότωσε, με τελευταία θύματα τους τρείς πιλότους του ελικοπτέρου και τους δύο Κύπριους; Μήπως δεν εξεδίωξε την μεινότητά μας; Μήπως δεν είναι το ίδιο φασιστικό κράτος με το τότε ναζιστικό χωρίς ουσιαστική δημοκρατία; Γιατί όσοι συνεργάστηκαν με το τότε πανίσχυρο σύστημα ήταν προδότες και όσοι συνεργάζονται με το τωρινό πανίσχυρο σύστημα δεν είναι;
Ένα άλλο οξύμωρο σημείο είναι ότι οι κύριοι κύριοι της Παγκοσμιοποιήσης, της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, της Ελληνοτουρκικής φιλίας, του Πολυπολιτισμού κατηγορούν όσους θέλουν την Εθνική μας ανεξαρτησία, την διατήρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και την διατήρηση της ιστορικής μας μνήμης ως ρατσιστές και φασίστες. Οι λακέδες του Παγκόσμιου Ακροδεξιού Σιωνιστικού συστήματος που βομβαρδίζει με πυρηνικά και δολοφονεί χιλιάδες πολίτες Σέρβους και Ιρακινούς, κατηγορούν άλλους ως ακροδεξιούς. Αυτοί που έχουν βαμμένα τα χέρια τους με αίμα αθώων, ως συμμετέχοντες σε τέτοια εγκλήματα, ξέρουν μόνο να κατηγορούν. Οι προσκυνημένοι "φίλοι" του Φασιστικού Κεμαλικού κράτους, το οποίο έχει στις χειρότερες φυλακές του κόσμου χιλιάδες πραγματικούς αριστερούς, κάνουν μαθήματα Δημοκρατίας και Πολυπολιτισμού και κατηγορούν άλλους ως ακροδεξιούς.
Είναι φίλοι με τους δεσμοφύλακες των πραγματικών Δημοκρατών, αντί να είναι φίλοι με τους φυλακισμένους. Έχουν ενδιαφερθεί ποτέ οι διάφοροι αυτόκλητοι προστάτες των μειονοτήτων για την Κουρδική μειονότητα; Για τα 4000 κουρδικά χωριά που έχουν κάψει οι στρατοκράτες της Αγκυρας; Για τους Πόντιους κρυπτοχριστιανούς που φοβούνται να μιλήσουν την γλώσσα τους; Για τους Ρωμηούς της Πόλης, της Ίμβρου και της Τενέδου που έχασαν τις περιουσίες τους; Για την μη τήρηση της Συνθήκης της Λωζάννης; Για τους πρόσφυγες της Βορείου Κύπρου και τους αγνοούμενους Κύπριους; Δέχονται το σχέδιο Αννάν το οποίο νομιμοποιεί την φασιστική εισβολή σε ένα ανεξάρτητο κράτος και αγνοούν τα χιλιάδες θύματα αυτής της εισβολής. Ο Ντεκτάς, ο Ετσεβίτ και ο Ντεμιρέλ έπρεπε να δικαστούν από διεθνή δικαστήρια ως εγκληματίες πολέμου. Aντί για αυτούς παρέδωσαν στα Τούρκικα δικαστήρια τον ηγέτη ενός λαού που αγωνίζεται για την αξιοπρέπειά του. Παρέδωσαν τον Οτσαλάν στην Φασιστική δικαιοσύνη τών φίλων τους. Αν θέλουν να κατηγορήσουν κάποιο για φασίστα οι κύριοι του πολυπολιτισμικού συστήματος να κοιταχτούν στον καθρέπτη.

Οι Εβραίοι αξίζουν συγχαρητήρια που δεν άφησαν σε χλωρό κλαδί ακόμα και ενενηντάχρονους εγκληματίες και τους έσυραν στα διεθνή δικαστήρια. Και οι δικοί μας πολυπολιτισμικοί συγχωρούν τήν Τουρκία που κατέκτησε μέ επεκτατικούς πολέμους τα εδάφη πού κατέχει, εξόντωσε μέ σφαγές εκατομμύρια χριστιανούς, λειτούργησε μέ γνώμονα τήν βία καί τήν τρομοκρατία.
 Συγχωρούν τον Τουρκικό Εθνικισμό πού ενέπνευσε μέ τήν γενοκτονία πού εφάρμοσε τόν ίδιο τον Χίτλερ, καταθέτουν στεφάνια στον Κεμάλ, και κατηγορούν ως εθνικιστές τους Έλληνες που εναντιώνονται στις πρακτικές της Τουρκίας.
 Η Ελληνική Δεξιά και η Τουρκική Αριστερά καταδικάζουν τον Κεμαλισμό και δεν τον καταδικάζουν η Τουρκική Δεξιά και η Ελληνική Αριστερά.
Το Τουρκικό κράτος δαπανά εκατομμύρια δολλάρια για να κάνει την προπαγάνδα του και να περάσει τις θέσεις του. Φυσικά οι κύριοι αποδέκτες αυτών των δολλαρίων φανταζόμαστε σε ποιά χώρα βρίσκονται; Ο Χίτλερ με ένα σχέδιο που το είχε ονομάσει Πέμπτη Φάλαγγα είχε εξαγοράσει κυρίως στην Γαλλία δημοσιογράφους, πολιτικούς, επιχειρηματίες οι οποίοι ωρύονταν ότι το Γερμανικό κράτος δεν είναι ο εχθρός, ότι πρέπει να υπάρχει ειρήνη μεταξύ των δύο κρατών και ότι δεν πρέπει οι Γάλλοι στρατιώτες να πολεμήσουν για χατήρι των Αγγλων. Φυσικά το σχέδιο λειτούργησε και οι Γερμανοί δια περιπάτου κατέλαβαν την Γαλλία, ενώ οι Γάλλοι στρατιώτες με χαμηλό ηθικό δεν πολέμησαν.
 Όσοι συνθηκολόγησαν (κυβέρνηση Βισσύ) έμειναν στην Ιστορία σαν προδότες.
Υπάρχουν πολλοί Έλληνες, ανιστόρητοι στην πλειοψηφία τους, οι οποίοι δηλώνουν υπέρμαχοι της "Ελληνοτουρκικής φιλίας", με το σκεπτικό ότι κάποτε οι δύο γείτονες πρέπει να ζήσουν ειρηνικά και σαν φίλοι. Είναι ένα επιχείρημα που φαίνεται τόσο αγνό και το επικαλούνται συνεχώς οι πολιτικοί μας. Και ας θεωρήσουμε ότι έχουν δίκαιο και ας ξεχάσουμε όλη την ιστορία αιώνων, η οποία είναι ιστορία μίσους σύμφωνα με την Δήμαρχο Αθηναίων. Και ας σταθούμε στις τελευταίες δεκαετίες, γιατί από κάπου πρέπει να αρχίσουμε να κρίνουμε τους δύο γείτονες. Γιατί δύο φίλοι πρέπει να αποδεικνύουν εμπράκτως ότι είναι φίλοι, με έργα καί όχι με λόγια. Αλλά ας δούμε τα έργα των "φίλων" μας, τα τελευταία εξήντα χρόνια.
Δεκαετία '40: Το 1942 οι Τούρκοι επιβάλλουν δυσβάστακτους φόρους για τους μή μουσουλμάνους και καλούν τους Ρωμιούς στρατεύσιμους για τα τάγματα εργασίας με σκοπό να επαναλάβουν τα πεπραγμένα του 1922. Η νίκη των Ρώσσων στο Στάλιγκραντ τους άλλαξε τα σχέδια, γιατί κατάλαβαν ότι η Γερμανία που τους στήριζε κλονιζόταν.
Δεκαετία '50: Το 1955 Τουρκικός όχλος καίει και καταστρέφει περιουσίες Ρωμιών με αποτέλεσμα να βρούν τον θάνατο 20 άνθρωποι και να βιαστούν 200 γυναίκες. Είναι η δεύτερη και τελευταία άλωση της Πόλης. Οι Ρωμιοί εγκαταλείπουν την πατρίδα τους για να αναπνεύσουν ελεύθερα. Εν τω μεταξύ οι άλλοι φίλοι μας οι Aγγλοι, κρεμούν τους Κύπριους που αντιστέκονται στην κατοχή της πατρίδος τους. Τον δε Αυξεντίου, τον καίνε ζωντανό.
Δεκαετία '60: Το 1964, οι Τούρκοι προχωρούν σε απελάσεις 20000 Ελλήνων της Πόλης, ενώ έχουν αρχίσει δολιοφθορές στην Κύπρο, με σκοπό να βρούν πρόσχημα να εισβάλλουν στο νησί. Οι άλλοι φίλοι μας οι Aγγλοι είχαν προαποφασίσει να μοιράσουν το νησί για να μπορούν ανενόχλητα να κατέχουν για τις βάσεις τους το 10% του νησιού. Βάσεις θανάτου, οι οποίες διαθέτουν όπλα και κεραίες πανίσχυρες που προκαλούν τον καρκίνο στους γειτονικού Κυπριακούς οικισμούς.
Δεκαετία '70: Το 1974, οι φίλοι μας, με την παρότρυνση των άλλων φίλων μας (Aγγλων και Αμερικάνων) εισβάλλουν στην Κύπρο, δολοφονούν 20000 ανθρώπους, διώχνουν από τα σπίτια τους 200 χιλιάδες Κυπρίους, μεταφέρουν στα βάθη της Μικράς Ασίας 1619 Έλληνες. Από τους 15 χιλιάδες Κυπρίους που έμειναν εγκλωβισμένοι στα κατεχόμενα (Καρπασία), 30 δολοφονήθηκαν σε διάστημα 30 ετών χωρίς να εξιχνιασθεί καμμία δολοφονία και τώρα μένουν 400 γέροι και γριές. Αυτούς τους βάρβαρους και τους άλλους βάρβαρους τους Aγγλους θέλανε οι πολιτικοί μας με τις εφημερίδες τους να βάλουν εγγυητές στην Κύπρο.
Δεκαετία '80: Η Τουρκία εν τω μεταξύ, καταπατώντας την συνθήκη της Λωζάννης, που όριζε αυτονομία στην Ίμβρο και στην Τένεδο, έχει αρπάξει τις περιουσίες των Ρωμιών, έχει μεταφέρει τους βαρυποινήτες οι οποίοι βίαζαν μέχρι και τα ζώα των λίγων Ελλήνων γερόντων και έχει μεταφέρει χιλιάδες εποίκους.
Την ίδια πολιτική της τρομοκρατίας, των κατασχέσεων, των απαλλοτριώσεων διαπράττει στην Πόλη, όπου υπάρχει επιτροπή η οποία έχει σαν σκοπό να κάνει δύσκολη την ζωή την Ρωμιών. Αυτή την δεκαετία, χάρις την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, η Τουρκία έχει υπεροπλία στο Αιγαίο, και γνωρίζοντας την ύπαρξη πετρελαίου αρχίζει και αμφισβητεί υφαλοκρηπίδα, εναέριο χώρο, θαλάσσιο χώρο. Απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα, αν προβεί σε έρευνες πετρελαίου και αν εφαρμόσει το διεθνές δίκαιο για κυριαρχία στα 12 μίλλια εναέριου και θαλάσσιου χώρου. Η ίδια η Τουρκία, στην Μαύρη Θάλασσα εφαρμόζει τα 12 μίλλια και κάνει γεωτρήσεις πετρελαίου.
Δεκαετία '90: Οι φίλοι μας βλέποντας την δουλικότητα και την υποχωρητικότητα των Ελλήνων πολιτικών, δικδικούν χιλιάδες βραχονησίδες (μέχρι και την Γαύδο νοτίως της Κρήτης), παραβιάζουν με δεκάδες αεροπλάνα ημερησίως, τον εναέριο χώρο μας. Αποκορύφωμα η αρπαγή απο την χώρα μας των Ιμίων και η δολοφονία τριών στρατιωτών μας. Φυσικά αναφέρουμε τις αδεχθείς δολοφονίες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, για τις οποίες οι πολιτικοί μας ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν να σύρουν τους δολοφόνους στην διεθνή δικαιοσύνη. Ένας από τους δολοφόνους έγινε υπουργός του Ντεκτάς και θα ήταν μέλος της κυβέρνησης που θα είχε το προτεκτοράτο που θα προέκυπτε απο το σχέδιο Αννάν (Λόρδου Χάννεϊ). Να μην παραλείψουμε τον Θεόφιλο Γεωργιάδη που δολοφόνησαν οι φίλοι μας, επειδή είχε βρεί στοιχεία για τους αγνοούμενους.
Και τί γίνεται τώρα, που ζούμε την Ελληνοτουρκική φιλία; Οι φίλοι μας δεν έχουν παραχωρήσει ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε από την Κύπρο φεύγουν στρατεύματα, διεκδικούν και θέτουν διαρκώς ζητήματα για το Αιγαίο, και το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής δουλεύει ακατάπαυστα. Αυτά για έναν καλόπιστο και αγνό Έλληνα που ζητάει την φιλία και τις καλές σχέσεις των λαών (ποιός δεν τις θέλει άραγε;). Αλλά για την φιλία χρειάζονται δύο φίλοι.
 Ας μην έχουμε αυταπάτες. Οι τρείς οικογένειες των πολιτικών που κυβερνούν εδώ και εξήντα χρόνια και έχουν χρεωκοπήσει την πατρίδα μας, δεν δουλεύουν για αγνά κίνητρα. Εντολές των Μεγάλων Δυνάμεων εκτελούν. Εντολές που παίρνουν από τις διάφορες λέσχες και την Μασσονική στοά. Kαι παίρνουν από το χεράκι την Τουρκία να την βάλουν στην Ευρώπη, χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Μόνο και μόνο επειδή το θέλει ο Αμερικάνος. Έλληνα διάβασε Ιστορία ώστε να μάθεις να ερμηνεύεις τα αίτια που κρύβονται πίσω από την πολιτική και πίσω από τους πολιτικούς.
Ο πραγματικός Έλληνας που έχει γαλουχηθεί με το πνεύμα της Αρχαίας Αθήνας και της Σπάρτης, με τις αρχές του Σωκράτη, του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη δεν φοβάται τις κατηγορίες περί φασισμού. Ο Έλληνας που δακρύζει με τη θυσία του Διάκου και του Παλαιολόγου ξέρει να τιμά τα ιδεώδη της Ισότητας, της Δικαιοσύνης της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.
 Καταδικάζει τα ξενόφερτα συστήματα που βασάνισαν την Ευρώπη του 20ου αιώνα. Καταδικάζει και τον φασισμό και τον Χιτλερισμό και τον Σταλινισμό και τον Κεμαλισμό. Τα άτομα που αποκηρρύσουν μόνο τα πρώτα δύο συστήματα και σιωπούν για τα εγκλήματα του Στάλιν και του Κεμάλ, είναι τα ίδια άτομα που βάλλουν κατά της πατρίδας μας όποτε μπορέσουν. Το αστείο είναι ότι θεωρούν τους εαυτούς τους εκπροσώπους δημοκρατικών και προοδευτικών κινημάτων. Είναι τα ίδια άτομα που τους στηρίζουν οι μεγαλοεκδότες και οι πάμπλουτοι επιχειρηματίες που έχουν λεηλατήσει το δημόσιο χρήμα. Αυτά τα άτομα είναι απλώς αξιολύπητα. Από τη μία προσπαθούν να αποδείξουν ότι έχουν μία αριστερή ιδεολογία, ότι κόπτονται για όλους τους ανθρώπους και για τις φυλετικές διακρίσεις και από την άλλη εξυπηρετούν την ιμπεριαλιστική πολιτική πολυεθνικών εταιριών που έχουν σαν σκοπό την εξάλλειψη των αντιστάσεων των εθνών για να κυριαρχήσουν.
Καί συνεχίζουμε μέ τή πολιτική τής παγκόσμιας αυτοκρατορίας καί τήν πλήρη υποδούλωση των λαών. Τά τρία κάστρα πού πρέπει νά αλώσει η νέα τάξη πραγμάτων, τουλάχιστον στήν Ευρώπη είναι: Τό Εθνος, η Θρησκεία καί η Αριστερά. Είναι τρείς εστίες αντιστάσεως πού πρέπει να εξαλειφθούν. Τά δύο πρώτα με αργά βήματα αλλά σταθερά εξαλείφονται. (Μονοτονικό, ταυτότητες, αλλαγή της ιστορίας, ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, κατάργηση παρελάσεων, βλακώδης πλύση εγκεφάλου στήν τηλεόραση, καί θά ακολουθήσουν κι άλλα). Τό τρίτο κάστρο έχει ήδη πέσει. Δέν υπάρχει αριστερό μεγάλο κόμμα πουθενά στήν Ευρώπη. Αναφέρουμε μερικά παραδείγματα: Ο αριστερός πολιτικός στήν Αγγλία είναι ο Μπλέρ. Ουδέν σχόλιον. Αριστερός δηλώνει ο Ισπανός Σολάνα ο οποίος διαδήλωνε στα νειάτα του, καί ήταν επικεφαλής των βομβαρδισμών στήν Σερβία ενώ έχει θέση εκπροσώπου του ΝΑΤΟ στήν Ευρώπη.
 Αριστεροαναρχικός δηλώνει ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών, ο πράσινος Φίσσερ, ο οποίος επίσης συμμετείχε ενεργά στόν βομβαρδισμό της Σερβίας, ενώ μετά τις οικονομικές συμφωνίες της χώρας του με τήν φασιστική Τορυρκία ποθεί διακαώς καί άνευ όρων τήν είσοδο της χώρας αυτής στήν Ε.Ε. Αριστερή πολιτική δέν εφαρμόζεται από κανένα κράτος στήν Ευρώπη. Ουδείς δέν πειράζει τά συμφέροντα των πολυεθνικών εταιρειών πού δρούν ανεξέλεγκτα, ουδείς δέν υψώνει τήν φωνή του εναντίον της εγκληματικής πολιτικής της υπερδύναμης, ουδείς δεν ενδιαφέρεται γιά τά οικολογικά προβλήματα καί τήν υγεία (π.χ. είσοδος μεταλλαγμένων προϊόντων, φρενάρισμα στήν χρήση ήπιων μορφών ενέργειας), ουδείς ενδιαφέρεται γιά τούς πολιτικούς κρατούμενους στήν γειτονική μας χώρα. Καί μήν νομίζουν μερικοί ότι από ευαισθησία δέν συμμετείχαν στήν εισβολή του Ιράκ οι Γερμανογάλλοι. Τά συμφέροντά τους προστάτευαν. Είχαν κλείσει συμφωνίες με τόν Ιρακινό δικτάτορα και έπαιρναν φθηνό πετρέλαιο. Με τήν εισβολή τών Αμερικάνων έχαναν τά πρωτεία.
Στήν Ελλάδα τό έργο της άλωσης της Αριστεράς τό είχε αναλάβει ο Ανδρέας Παπανδρέου καί τό έφερε μόνος του εις πέρας. Θυμηθείτε τήν ιδεολογία τού ΠΑΣΟΚ στο 1974 μέχρι 1981. Έξω οι βάσεις του θανάτου, έξω οι Αμερικάνοι, όχι στήν Ευρώπη των πολυεθνικών καί του καπιταλισμού, ο κίνδυνος της Ελλάδος είναι εξ ανατολών και όχι από το βορρά, εθνική ανεξαρτησία κλπ. Σύσσωμοι οι Αριστεροί ψήφιζαν καί ψηφίζουν αυτό τό κόμμα γιά να μήν έλθει η δεξιά (δηλ. η Ν.Δ)
 Θυμόμαστε τα συνθήματα του ΠΑΣΟΚ καί γελάμε σήμερα. Αυτό τό κόμμα κάνει όχι απλώς δεξιά πολιτική, κάνει καραδεξιά πολιτική. Υποδούλωση στους Αμερικάνους, υποδούλωση στήν Ευρώπη των πολυεθνικών, εξυπηρέτηση του μεγάλου κεφαλαίου της χώρας μας, ιδιωτικοποιήσεις, φτώχεια στούς συνταξιούχους, καταστροφή από τίς τράπεζες τών μικροεμπόρων, ανεργία κλπ. Αριστερά δέν υπάρχει αλλά δέν τό γνωρίζουν στήν Ελλάδα. Δυστυχώς ύποπτος είναι καί ο ρόλος του Συνασπισμού. Δέν μπορώ να σβήσω από τήν μνήμη μου τήν χειραψία καί τούς εναγκαλισμούς του Κωνσταντόπουλου μέ τόν Ντεμιρέλ, εκπρόσωπο τότε, ενός φασιστικού καθεστωτος πού ευθύνεται γιά δολοφονίες καί εξαφανίσεις εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών (αριστερών, ισλαμιστών, Κούρδων, Ποντίων κλπ).
 Ο μισητός από τους Ελληνες "Δημοκράτες" Πινοσέτ κατηγορείται γιά τήν εξαφάνιση 3500 αγνοουμένων, ασήμαντο αριθμό γιά τά δεδομένα τής Τουρκίας. Μόνο τό ΚΚΕ, καί πρός τιμή του, παραμένει πιστό στίς ιδέες του, κάτι που αποδεικνύει ότι οι ηγέτες του δέν έχουν αλωθεί ή "πουληθεί".
Κάποτε ένας Αμερικάνος πολιτικός, είχε πεί ότι πρέπει να τούς κάνουμε να σκέπτονται όπως εμείς. Αυτό τό σχέδιο εφαρμόζεται ήδη στήν πατρίδα μας, όπου προσπαθούν νά μάς αλλάξουν τόν τρόπο σκέψης, καί νά μάς επιβάλλουν τί είναι σωστό καί τί λάθος. Ενώ όποιος το 1981 δέν ήθελε τήν Ευρώπη ήταν σοσιαλιστής, τώρα όποιος δέν τή θέλει είναι ρατσιστής.
 Η Ν.Δ. πού έλεγε "ανήκομεν στήν Δύση" χαρακτηρίστηκε συντηρητική ενώ τό ΠΑΣΟΚ πού απάντησε μέ τό σύνθημα "εθνική ανεξαρτησία" ήταν προοδευτικό. Τώρα όποιος δέν θέλει τήν Ευρωπαϊκή Ενωση είναι εθνικιστής ενώ όποιος τήν θέλει είναι πολυπολιτισμικός.
Οταν ο Παπανδρέου είπε βυθίσατε τό Χώρα ήταν πατριώτης, τώρα όποιος πεί γιατί νά χάσουμε τά Ιμια είναι επικίνδυνος εθνικιστής. Οταν προέκυψε τό πρόβλημα μέ τήν Μακεδονία, έγιναν διαδηλώσεις καί χαρακτηρίστηκαν ¨οργή λαού", τώρα όποιοι διαδήλωσαν ήταν ακροδεξιοί. Οταν ο Παπανδρέου δήλωνε "η Ελλάδα στούς Ελληνες", ήταν ατρόμητος πολιτικός, τώρα όποιος τό δηλώνει είναι φασίστας.
 Τήν δεκαετία του 80, τό πιό φυσιολογικό, ήταν νά αρνείται η Ελλάδα οποιαδήποτε ενίσχυση στό κράτος τού Αττίλα από τήν Ευρώπη καί νά ασκεί βέτο σέ πιθανή είσοδό της στήν Ενωση, πρίν λυθεί τό πρόβλημα της Κύπρου. Τώρα είναι τελείως φυσιολογικό πρώτη η Ελλάδα νά στηρίζει τή είσοδο της Τουρκίας στήν Ευρώπη, χωρίς φυσικά κανένα αντάλλαγμα.
 Ούτε κάν τήν Σχολή της Χάλκης δέν ανοίγει ο κουμπάρος μας. Αντί γιά αυτό αρπάζει τά εναπομείναντα κτίρια των ομογενών μας στήν Πρίγκηπο. Αυτό είναι τό αντάλλαγμα. Καί θά ακολουθήσει καί άλλο αντάλαγμα. Η αναγνώριση τού τουρκοκυπρικού κράτους, από τά αφεντικά των πολιτικών μας.
Ελληνες ξυπνήστε! Μήν σας διαμορφώνουν τόν τρόπο πού πρέπει νά σκέπτεστε, τί θά πρέπει νά σκέπτεστε, πού θά πρέπει νά διαμαρτύρεστε καί πού όχι.
 Οι πολιτικοί μας, πού ένα βραδυνό τους γλέντι ισοδυναμεί μέ τό μηνιάτικο ενός εργάτη, έχουν πάρει εντολή νά αλλάξουν καί τά βιβλία της ιστορίας μας. Η κάθε οικoγένεια πρέπει νά μετατραπεί σέ κρυφό σχολειό.
Διαβάστε βιβλία, καί μάθετε στά παιδιά σας τήν ιστορία πού έγραψαν οι πρόγονοί μας. Οχι αυτή πού θά μάς επιβάλλουν νά μάθουμε.
 Ο Πλάτωνας έχει ριζώσει εδώ καί 3000 έτη. Ούτε η Φραγκοκρατία κατάφερε νά τόν ξεριζώσει, ούτε η Τουρκοκρατία, ούτε η Γερμανική κατοχή μέ τούς ντόπιους συνεργάτες της αλλά ούτε η Αμερικανική κατοχή μέ τούς δικούς της ντόπιους συνεργάτες θά τόν ξεριζώσουν.
http://www.agiasofia.com/photos3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails