Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Κοινός ελληνοβουλγαρικός ουρανός!

Η Ελλάδα και η Βουλγαρία υπέγραψαν σήμερα 1η Νοεμβρίου μια ιστορική συμφωνία για τις διασυνοριακές δραστηριότητες μεταξύ των δύο χωρών, συγκεκριμένα στον τομέα της εναέριας αστυνόμευσης. Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί την πρώτη διμερή συμφωνία του είδους της μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και η πρώτη στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
Η συμφωνία θέτει τη βάση για τη συνεργασία μεταξύ των δύο πολεμικών αεροποριών σε δραστηριότητες που σχετίζονται με τρομοκρατικές απειλές από τον αέρα, αλλά και την ασφάλεια των αερομεταφορών.
Η συμφωνία υπεγράφη από τους υπουργούς Άμυνας των δύο χωρών, στην Αθήνα, στο κτίριο του ΥΕΘΑ.
Βάσει της συμφωνίας, τα αερομέσα που θα έχουν ως αποστολή την αστυνόμευση του εναερίου χώρου, θα μπορούν να εισέρχονται στον εναέριο χώρο της άλλης χώρας χωρίς άλλη ιδιαίτερη διαδικασία, για την περίπτωση που υφίσταται μία απειλή.
http://fox2e-mag.blogspot.com/2010/11/blog-post.html
Οι αεροπορίες των δύο χωρών θα συνεργάζονται καλύπτοντας η μία την άλλη σε περιπτώσεις τρομοκρατικών επιθέσεων και αεροπειρατίας. Πρακτικά βέβαια το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στην ελληνική ΠΑ αφού τα μαχητικά αεροσκάφη της Βουλγαρίας είναι αρκετά παλιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails