Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Νά δούμε τί άλλο θά σκεφθούν

Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τα «Οµόλογα της Διασποράς»

Περί το 1 δισ. ευρώ προσδοκά να αντλήσει το υπουργείο Οικονοµικών από τα 7 εκατοµµύρια Έλληνες της Διασποράς, µέσω της έκδοσης των «Οµολόγων της Διασποράς». Το επιτόκιο θα είναι µεγαλύτερο από το επιτόκιο των οµολόγων του δολαρίου και οπωσδήποτε µικρότερο από το 5%, µε το οποίο η Ελλάδα έχει δανειστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Διεθνές Νοµισµατικό Ταµείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Σύµφωνα µε χθεσινό δηµοσίευµα της γερµανικής οικονοµικής εφηµερίδας «Χάντελσµπλατ», το σχέδιο προωθεί ο υπουργός Οικονοµικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και θα υλοποιηθεί µετά την έγκριση του συνολικού σχεδίου στήριξης της Ε.Ε. Σύµφωνα µε την εφηµερίδα, προηγουµένως θα πρέπει να δοθεί και η έγκριση των χρηµατιστηριακών αρχών των ΗΠΑ, στην αγορά των οποίων θα διαπραγµατεύονται τα οµόλογα. Στη Γερµανία ζουν 350.000, το ίδιο και στον Καναδά, 700.000 στην Αυστραλία και 2 εκατ. στην Αµερική.
Πηγή: Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails