Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το τουρκικό "βαθύ" κράτος και ο ρόλος του στον άτυπο πόλεμο κατά της Ελλάδας
Μετά τη φυλάκιση του πρώην υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας, Μεχμέτ Αγάρ, νέα στοιχεία για τη δράση των μυστικών υπηρεσιών εναντίον της Ελλάδας έρχονται στη δημοσιότητα

Του Βελισσάριου Δραγάτση

Μια σκοτεινή υπόθεση εξακολουθεί να συζητείται στην Τουρκία. Είναι μια υπόθεση που δείχνει τις υπόγειες διαδρομές που συνδέουν το πολιτικοστρατιωτικό κατεστημένο της Άγκυρας με το παρακράτος και αποκαλύφθηκε στο Σουσουρλούκ πριν από 15 χρόνια.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο πρώην πρωθυπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, κ. Μεχμέτ Αγάρ, παραδόθηκε στις τουρκικές αρχές για να εκτίσει την ποινή 5ετούς φυλάκισης που του επιβλήθηκε λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση αυτή. Κρατείται στη φυλακή Αϊντίν Γενί Παζάρ, όπου θα κρατηθεί αφού έχει εκδοθεί ένταλμα συλλήψεως εναντίον του, αφού επικυρώθηκε η ποινή του από το Εφετείο.

Ο κ.Αγάρ θεωρήθηκε «εγκέφαλος εγκληματικής οργάνωσης», καταδικάστηκε το Σεπτέμβριο του 2011 σε φυλάκιση 5 ετών από δικαστήριο της Άγκυρας, ενώ είναι ο πρώην πολιτικός προϊστάμενος της τουρκικής αστυνομίας ως υπουργός Εσωτερικών και ηγέτης του δεξιού κόμματος του Ορθού Δρόμου (DYP).

Η ιστορία ξεκίνησε το 1996, όταν εμφανίστηκε η υπογραφή του κ. Αγάρ σε ένα διαβατήριο και σε μια άδεια οπλοφορίας που είχε μαζί του ο Αμπντουλλάχ Τσαντλή.

Ο άνθρωπος αυτός είναι ο γνωστός υπερεθνικιστής «Γκρίζος Λύκος» που ενεπλάκη στην απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Πάπα Ιωάννη Παύλου του Β’. Τότε ο κ. Αγάρ υποχρεώθηκε να υποβάλλει την παραίτηση του, δήθεν για λόγους υγείας.

Η αποκάλυψη

Τα έγγραφα αποκαλύφθηκαν το Νοέμβριο του 1996, όταν σημειώθηκε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην περιοχή Σουσουρλούκ, κάτω από περίεργες συνθήκες, όπως περιγράφονται και στο βιβλίο «Το κράτος-Συμμορία». Εκεί σκοτώθηκε ο Τσαντλή. Καταζητείτο μαζί με έναν υψηλόβαθμο στρατιωτικό της Τουρκίας, τον κ. Χουσεΐν Κοτσαιτάγκ, για ένα φόνο που σημειώθηκε στις αρχές τις δεκαετίας του ’70. Στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαινε και ο βουλευτής της DYT, κ. Σεντάκ Μπουτζάκ, ο οποίος τραυματίστηκε τότε.

Από το γεγονός αυτό αποκαλύφθηκαν οι υπόγειοι δίαυλοι προσώπων της πολιτικής ηγεσίας με παρακρατικούς και μαφιόζους. Οι τουρκικές υπηρεσίας ασφαλείας αποκάλυψαν τότε ότι το κύκλωμα αυτό διέπρατε δολοφονίες υποτίθεται στο όνομα της εθνικής ακεραιότητας και για να προληφθεί ο διαμελιστικός κίνδυνος.

Σήμερα το «newsbomb.gr» αποκαλύπτει στοιχεία της περιβόητης έκθεσης Σουσουρλούκ, η οποία συντάχθηκε ύστερα από εντολή του τότε πρωθυπουργού, κ. Μεσούτ Γιλμάζ, προς τον τότε επικεφαλής της Διεύθυνσης Επιθεωρήσεων, κ. Κουτλού Σαβάς. Η έρευνα ολοκληρώθηκε στις 23 Ιανουαρίου 1998 με την παράδοση της έκθεσης στον κ. Γιλμάζ.

Ο τότε πρωθυπουργός της Τουρκίας συγκλονίστηκε από το περιεχόμενο. Αράδα προς αράδα σκιαγράφονταν οι σχέσεις κυβερνητικών στελεχών και συγκεκριμένων υπηρεσιών της γειτονικής χώρας με το οργανωμένο έγκλημα.

Η δράση στην Ελλάδα

Το σκάνδαλο ήταν τόσο μεγάλο, ώστε ο κ. Γιλμάζ προέβη σε πολύ συγκρατημένες ανακοινώσεις. Από την εκτάσεως 124 σελίδων έκθεση, εξαίρεσε 12 σελίδες, επειδή περιείχαν κρατικά μυστικά. Οι σελίδες 68, 69, 70, 71, 75, 77, 78, 79, 80, 99, 103 και 104 της έκθεσης για την υπόθεση Σουσουρλούκ περιγράφουν πως το τουρκικό παρακράτος έδρασε ακόμα και εκτός συνόρων της γειτονικής χώρας.

Η πρώτη αφόρα στη διενέργεια πραξικοπήματος στο Αζερμπαϊτζάν για την ανατροπή του προέδρου Χαιντάρ Αλίεφ από πράκτορες της ΜΙΤ και φυσικά στο εκδικητικό σχέδιο των «Γκρίζων Λύκων» προς την Ελλάδα.

Παρακρατικοί έρχονταν στη χώρα μας και έκαιγαν δάση σε τουριστικές περιοχές ως ένδειξη αντεκδίκησης στην υποστήριξη που παρείχε ομάδα πολιτικών στον αγώνα του κουρδικού λαού.

Αυτά ως τώρα είναι γνωστά, ύστερα από συνέντευξη του κ. Γιλμάζ προς την «Pir Gun». Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι η ΜΙΤ είχε ζητήσει να εξαφανσιτεί η έκθεση του κ. Σαβάς για την υπόθεση Σουσουρλούκ.

Ως τεκμηρίωση του αιτήματος του, τα στελέχη της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών ανέφεραν: «αν και δεν είναι γνωστό από ποιους έχουν γίνει οι επιθέσεις, όπως στη Λαμία, στα δάση της Ελλάδας, οι βομβιστικές ενέργειες στην Κρήτη και στη Ρόδο, όμως η αναφορά στα θέματα αυτά που είναι «κρατικά μυστικά», ακόμη και στο επίπεδο των αναφορών, θα μπορούσε να προκαλέσει την εκμετάλλευση τους από άλλα κράτη και να δημιουργήσει ζήτημα αμοιβαιότητας».

Αυτό και μόνο έρχεται να επιβεβαιώσει όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί ως εκτιμήσεις και ως υπόνοιες για τη δράση των Τούρκων πρακτόρων στην Ελλάδα. Εικάζεται ότι η Άγκυρα δεν ευθύνεται μόνο για τους εμπρησμούς των ελληνικών δασών, τουλάχιστον για τη δεκαετία του ’90, αλλά και για την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στην Κρήτη και τη Ρόδο και τη διεξαγωγή καταδρομικής επιχείρησης κατά υποτιθέμενου στρατοπέδου μελών εκπαίδευσης του PKK στη Λαμία.

Αξιωματικοί που υπηρέτησαν σε νευραλγικές θέσεις του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης εκτιμούν ότι οι επιχειρήσεις διεξήχθησαν από δύο ξεχωριστές ομάδες, χωρίς η μια να γνωρίζει τη δράση της άλλης. Από τη μια πλευρά, τα στελέχη της διεύθυνσης Ανορθόδοξου Πολέμου (OHD) αναλάμβαναν τους εμπρησμούς δασών, από την άλλη πράκτορες της ΜΙΤ τοποθετούσαν βόμβες σε ελληνικό έδαφος.

Η ύποπτη και αποσταθεροποιητική δράση των ομάδων αυτών διακοπτόταν, όταν τα ΜΜΕ έδιναν δημοσιότητα στο θέμα. Σε μια περίπτωση σύλληψης πράκτορα με «1000 πρόσωπα» που είχε συνδεθεί αποδεδειγμένα με εμπρησμούς δασών στην Κέρκυρα και σε «περίεργες» επαφές στο Ηράκλειο της Κρήτης, το τουρκικό κράτος αρνείτο κάθε σχέση μαζί τους και γινόταν προσπάθεια να μην ξανασχοληθούν τα ΜΜΕ και να ξεχαστεί ο θέμα το συντομότερο δυνατό.

Η εμπλοκή του Τσαντλή

Εκτός από μεγάλος κακοποιός και υψηλά ιστάμενο μέλος της οργάνωσης «Γκρίζοι Λύκοι», ο Αμπντουλλάχ Τσαντλή, φέρεται να έδινε πλήρη αναφορά για τη δράση ομάδων που έλεγχε τον «φυλακισμένο πλέον» Μεχμέτ Αγάρ και ίσως είναι η ώρα να μάθουμε περισσότερα πράγματα σχετικά με τον ύπουλο πόλεμο του τουρκικού κατεστημένου εναντίον των Ελλήνων, των Αρμενίων, των Κούρδων και της Ευρώπης.

Ο Τσαντλή είχε αναμειχθεί σε τοποθέτηση βομβών εναντίον αρμενικών στόχων στην Ευρώπη, σε εκτελέσεις Αρμενίων και Κούρδων, καθώς και σε εμπόριο ηρωίνης που έκανε στην Ευρώπη με τη βοήθεια διπλωματικών και στρατιωτικών αρχών.

Τη δράση του Τσαντλή περιέγραψε το πρωτοπαλίκαρο του, ο Οράλ Τσελίκ, στην εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση Σουσουρλούκ. Η δράση του Τσελίκ είναι γνωστή ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ΄80, όταν είχε συνεργαστεί με το Μεχμέτ Αλί Αγκσά, στο σχέδιο της δολοφονίας του ρωμαιοκαθολικού Πάπα Ιωάννη Παύλου Β’.

Ο Τσελίκ είχε μιλήσει για πληθώρα επιχειρήσεων (εξωδικαστικών εκτελέσεων, απαγωγών, βομβών, εμπρησμών, διακίνησης ναρκωτικών και όπλων κά) που κατ’ εντολή των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών διεξήχθησαν στη Γαλλία, στην Ολλανδία, στην Ελβετία, στον Καναδά, στις ΗΠΑ, στη Βηρυτό, στη Γιουγκοσλαβία και στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, ο Τσελίκ έχει καταθέσει: «είμαι περήφανος που τα ναρκωτικά πηγαίνουν στην Ευρώπη από την Τουρκία επειδή θα δηλητηριάσουμε την Ευρώπη. Έχω ανοικτούς λογαριασμούς με την Ευρώπη. Αν ήμουν κρατικός υπάλληλος , θα υποστήριζα τη διακίνηση ναρκωτικών… Εφόσον δεν δηλητηριάζονται οι δικοί μου άνθρωποι στη χώρα μου, η δική μου νεολαία…»

Ευκαιρία να ξαναθυμηθούμε γεγονότα και σκοτεινές υποθέσεις, στις οποίες είναι δεδομένη η εμπλοκή του τουρκικού «βαθέως» κράτους, όσο συνεχίζονται οι προκλητικές και αναθεωρητικές κινήσεις «παραγόντων» της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, οι οποίοι έσπευσαν να πανηγυρίσουν για την εκλογή τριών μουσουλμάνων βουλευτών και ισχυρίζονται ότι η μειονότητα αποτελείται από «Τούρκους»

Ο μυστηριώδης Μοχάμεντ που έκαιγε δάσηΠώς η κυβέρνηση Σημίτη άφησε ελεύθερο τον «Γκρίζο Λύκο» με τα χίλια πρόσωπα που έκαψε δάση της Κέρκυρας

Πιστό στη στρατηγική δολιοφθοράς δημοσίων υποδομών, καταγραφής κρίσιμων εγκαταστάσεων και προσβολής «στόχων ζωτικής σημασίας» για τη χώρα μας ήταν και παραμένει το τουρκικό πολιτικο-στρατιωτικό κατεστημένο.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του αγαπημένου παιδιού των Τούρκων στρατηγών, του κ. Μεσούτ Γιλμάζ, ήταν μόνο η αρχή. Πριν αρχίσουν τις συντονισμένες ψυχολογικές επιχειρήσεις με τις εμετικές σαπουνόπερες, οι «καλοί μας γείτονες» υλοποίησαν ένα επικίνδυνο σχέδιο…

Ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας παραδέχθηκε ότι το πολιτικο-στρατιωτικό κατεστημένο υλοποιεί τους αντικειμενικούς σκοπούς του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας με απόλυτη συνέπεια ενώ από την άλλη πλευρά, οι ελληνικές κυβερνήσεις αποδείχθηκαν μικρότερες των περιστάσεων. Κυριότερη είναι η περίπτωση της κυβέρνησης Σημίτη, η οποία (με υπουργό Εξωτερικών τον κ. Γιώργο Παπανδρέου) δεν έκανε και λίγες υποχωρήσεις απέναντι στον τουρκικό αναθεωρητισμό.

Εκτός από την κρίση στα Ύμια και το όνειδος με την υπόθεση Οτσαλάν, η κυβέρνηση Σημίτη απέκρυβε τη δράση των Τούρκων πρακτόρων στη χώρα μας. Οι δηλώσεις του κ. Γιλμάζ ήταν σαφείς. Εκείνος ισχυρίζεται ότι οι πράκτορες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, της ΜΙΤ, έδρασαν στην Ελλάδα από το 1995 έως το 1997.

Η αλήθεια όμως δεν είναι αυτή. Σήμερα το “newsbomb.gr” φέρνει στην επιφάνεια μία σκοτεινή υπόθεση που προσπάθησε να αποκρύψει η κυβέρνηση Σημίτη.

Ο περίεργος με τα χάπια

Ήταν καλοκαίρι του 1998, λίγους μήνες μετά την παρουσίαση της έκθεσης για το σκάνδαλο Σουσουρλούκ (από την οποία επιβεβαιώθηκε η στενή διασύνδεση της ΜΙΤ με την υπερεθνιστική οργάνωση των «Γκρίζων Λύκων»). Η ηγεσία της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) βρέθηκε και πάλι προ απροόπτου. Μία απλή σύλληψη ενός περίεργου τύπου στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, με την κατηγορία της κλοπής οδήγησε σε μια απίστευτη αποκάλυψη.

Ο Αμπού Κατέρ Μοχάμεντ, 50 χρόνων τότε, συνελήφθη από αστυνομικούς διότι κάποιοι Γερμανοί τουρίστες που γνωρίστηκαν μαζί του για να κάνουν ιδιαίτερη φιλία, τον κατήγγειλαν ότι τους έριξε υπνωτικά, τους νάρκωσε και τους λήστεψε. Ο πράκτορας φαίνεται στις ένθετες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν εκείνες τις ημέρες στον τοπικό Τύπο.

Ο Μοχάμεντ ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία και οι αστυνομικοί κινήθηκαν γρήγορα. Τον αιφνιδίασαν και τελικά τον συνέλαβαν. Μόνο που στο καμαράκι του δεν είχε μόνο τα μυστικά των ορέξεών του. Οι αστυνομικοί βρήκαν πλαστά διαβατήρια, φωτογραφίες που τον έδειχναν να πανηγυρίζει με μπαϊράκια των «Γκρίζων Λύκων» και… φωτογραφίες από καμμένα δάση της Κέρκυρας!

Το κλεφτρόνι που έγινε λαυράκι

Όσο ο Μοχάμεντ βρισκόταν στο κρατητήριο ως ένα μεσήλικο κλεφτρόνι κινητών, τόσο οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να φανταστούν πού έπεσαν. Πηγή της ΕΥΠ που γνωρίζει την υπόθεση ανέφερε ότι εκτός από τις φωτογραφίες με τα καμμένα δάση, σε ένα από τα πλαστά διαβατήρια υπήρχε σφραγίδα από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας, τρεις ημέρες πριν ξεσπάσουν οι μεγάλες πυρκαγιές στο νησί.

Κι έτσι άρχισε μια ενδιαφέρουσα ανάκριση στην οποία συμμετείχαν ανακριτές από την αστυνομία, την ΕΥΠ και μια υπηρεσία ακόμα. Ο Αμπού Κατέρ Μοχάμεντ εμφανιζόταν ωςΣουηδός τουρίστας, ο οποίος ασχολείτο με το γενικό εμπόριο και δεν γνώριζε γιατί ακριβώς τον συνέλαβαν οι αρχές. Ύστερα από πολύωρη εξέταση, οι ανακριτές άρχισαν να τον βομβαρδίζουν με συνεχόμενες και ασύνδετες ερωτήσεις μεταξύ τους. Έτσι άρχισαν οι αντιφάσεις:Στην αρχή παραδέχθηκε ότι είχε τουρκική καταγωγή, μετά έλεγε πως έχει κουρδική.

Τη μια έλεγε ότι δεν ήξερε τίποτε για την Κέρκυρα, μετά θυμήθηκε πως πήγε τυχαία στο νησί κι έβγαλε κάποιες φωτογραφίες που του έκαναν εντύπωση.

Ο τόπος γέννησής του ήταν κάτι σαν… τουρκικός άτλαντας.

Κάπου εκεί τελειώνει η λογική και οι διαδικασίες ενός συντεταγμένου κράτους. Η υπόθεση άρχισε να γίνεται γνωστή, διέρρευσε στον Τύπο, ενεπλάκη στενότερα η ΕΥΠ, ενημερώθηκε η πολιτική ηγεσία και οι «φωστήρες» της κυβέρνησης Σημίτη δεν εξεπλάγησαν για τον «Γκρίζο Λύκο» που έκαψε δάση και περιουσίες Ελλήνων πολιτών.

Άλλη μια προδοσία

Τα αρμόδια στελέχη της κυβέρνησης Σημίτη απαίτησαν επιτακτικά από τον τότε αρχηγό της Αστυνομίας, του γνωστού από την περιβόητη ιστορία του Σορίν Ματέι αντιστρατήγου κ. Αθανασίου Βασιλόπουλου, τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. Το λογικό θα ήταν για να ελεγχθεί ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε αυτός ο μυστήριος Μοχάμεντ να κινείται άνετα στη χώρα μας. Για τον κ. Σημίτη και τους συνεργάτες του απαιτήθηκε ΕΔΕ επειδή η υπόθεση διέρρευσε στον Τύπο!

Τρεις ημέρες μετά τη σύλληψη του Αμπού Κατέρ Μοχάμεντ, το Τριμμελές Πλημμελιοδικείο Ηρακλείου τον δίκασε για την νάρκωση των δύο Γερμανών σε ποινή φυλάκισης 2 μηνών, για το πλαστό διαβατήριο που είχε σε φυλάκιση 15 μηνών και πρόστιμο 200.000 δραχμών και για την κλοπή σε φυλάκιση 4 μηνών. Οι ποινές συγχωνεύτηκαν σε φυλάκιση 18 μηνών που εξαγοράστηκε προς 1.500 δραχμές την ημέρα και ο Τούρκος αφέθηκε ελεύθερος.

Πού αλλού εντοπίσθηκε

Στρατιωτικές πηγές ισχυρίζονται ότι η υπόθεση έκλεισε με εντολή πολύ άνωθεν (σ.σ. που αφήνει περιθώρια ερμηνείας για το Μέγαρο Μαξίμου και το υπουργείο Εξωτερικών). Οι ίδιες πηγές λένε ότι ο «Γκρίζος Λύκος» Μοχάμεντ χαρακτηρίστηκε άνθρωπος με «χίλια πρόσωπα».

Η φυσιογνωμία του ήταν γνωστή στο γραφείο συνδέσμου της Θράκης, είχε εντοπιστεί παλιότερα σε ευαίσθητη περιοχή της ελληνοτουρκικής μεθορίου στο Κάραγατς, αλλά και σε ενορχηστρωμένη από το κατεστημένο συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Εκτός από τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του, ο Αμπού Κατέρ Μοχάμεντ εμφανιζόταν ως έμπορος, ως καλλιτεχνικός ατζέντης, ως Τουρκο-κρητικός που έψαχνε τους μαχαλάδες που ζούσαν οι πρόγονοί του. Μάλιστα είχε εμφανίσει πολωνικό, σουηδικό, σαουδαραβικό και αιγυπτιακό διαβατήριο, γνώριζε αρκετές γλώσσες, μεταξύ των οποίων και πολύ καλά ελληνικά.

Παρ’ όλα αυτά η ελληνική κυβέρνηση τον άφησε ελεύθερο να αλωνίζει. Για τέτοια σοβαρότητα μιλάμε από τον κ. Κ. Σημίτη, καθώς και από τους «προοδευτικούς» και «πολυπολιτισμικούς» που τον περιέβαλλαν ενώ η Τουρκία υλοποιεί τα σχέδιά της με τη συνενοχή των ντόπιων πολιτικών-καρπαζοεισπρακτόρων.πηγή

Αναρτήθηκε από ΧΑΝΙΩΤΗΣΔιαβάστε περισσότερα: ΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ: Το τουρκικό "βαθύ" κράτος και ο ρόλος του στον άτυπο πόλεμο κατά της ΕλλάδαςΕ http://elladasimera.blogspot.com/2012/06/blog-post_3818.html#ixzz1yntMuzhJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails