Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ--
ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΗΣ ΟΥΛΚΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ--

Το γάλα İçim της εταιρίας Ουλκέρ μπήκε στην αγορά της Ελλάδας---
Η εταιρία Ak Gıda που δραστηριοποιείται στον τομέα του γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων στην περιοχή Λουλεμπουργκάζ-Αδριανούπολης, πήρε άδεια εξαγωγής προς την Ε.Ε. και πραγματοποίησε την πρώτη της μεταφορά στην Ελλάδα.---

Η εταιρία Ak Gıda που διαθέτει τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις επεξεργασίας γάλακτος στην Τουρκία και στην γύρω περιοχή, αφού πήρε την άδεια εξαγωγής γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων προς την Ε.Ε., πραγματοποίησε στις 27 Μαίου την πρώτη της μεταφορά προς την Ελλάδα. Η μονάδα που λειτουργεί από το 2009 στο Λουλέμπουργκάζ, επεξεργάζεται 500 τόνους γάλακτος ημερησίως. Το γάλα που θα βγαίνει από εκεί δεν θα πηγαίνει μόνο στην Ελλάδα. Στόχος της εταιρίας Ak Gida είναι να βάλει το γάλα και τα γαλακτοκομικά της προϊόντα και στην Γερμανία. Την διανομή των προϊόντων της Ülker İçim στην Ελλάδα θα κάνει η εταιρία-αντιπρόσωπος της Ουλκέρ στην Ελλάδα Has Gıda.



Εφ. Μιλλέτ 12/6/2013
http://tourkikanea.gr/


1 σχόλιο:

  1. Τό δικό μας γάλα, Νίκο μου,δέν φτάνει ούτε γιά τόν φραπέ....
    Είδικά τώρα στήν παραλία...
    Νομίζω καί ό φρέντο έσπρέσσο...χρειάζεται γαλατά κι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails