Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ

Είναι δυνατόν να αληθεύουν τέτοια επιδόματα; Είναι…----


Αυτό που παλιότερα έμοιαζε εντελώς φυσιολογικό και νόμιμο, δηλαδή να απολαμβάνουν εξωφρενικών προνομίων οι δημόσιοι υπάλληλοι, σήμερα φαντάζει εξωπραγματικό.---- Στην Ελλάδα της κρίσης τα δέκα παρακάτω επιδόματα είναι πλέον ένδειξη της απόλυτης παράνοιας του ελληνικού κράτους.-----------
>Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ): 690/μήνα σε 420 άτομα

>Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ): 420/μήνα σε 1987 άτομα

>Επίδομα προπέλας (Λιμενικό): 840/μήνα σε 653 άτομα

>Επίδομα κεραίας (ΗΣΑΠ): 1120/μήνα σε 329 άτομα…

>Μεταφοράς φακέλου (Δημόσιο): 290/μήνα σε 6800 άτομα

>Επίδομα παραλαβής – παράδοσης λεωφορείων: 450/μήνα σε 1100 άτομα

>Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης (ΕΘΕΛ): 310/μήνα σε 1790 άτομα

>Επίδομα αποτελεσματικότερης διεκπεραίωσης υποθέσεων (Υπουργείο Δικαιοσύνης): 595/μήνα σε άγνωστο αριθμό ατόμων

>Επίδομα Φαξ (ΔΕΗ): 870/μήνα σε 657 άτομα

>Ετήσιο επίδομα χρήσης του κυλικείου, παρότι η χρήση των εστιατορίων των εγκαταστάσεων είναι δωρεάν (Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων) :120/μήνα για όλο το προσωπικό.Τα 137 ξεπερνούν τα επιδόματα στο Δημόσιο…Συνολικά τα επιδόματα ξεπερνούν τα 137 και παραμένει άγνωστο πόσα από αυτά έχουν κοπεί.

Υπάρχει ακόμα και επίδομα «νέας διαδρομής» στο Υπουργείο Παιδείας που κάποιοι έπαιρναν, επειδή το υπουργείο τους από το κέντρο (Μητροπόλεως) μεταφέρθηκε στο Μαρούσι!Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» που δημοσίευσε σχετικό ρεπορτάζ τον Μάιο 2013 το μισθολόγιο ανέρχεται τον χρόνο σε 6 δισ. ευρώ και τα επιδόματα στο σύνολό τους σε 7 δισ. ευρώ!ΠΗΓΗ: YAHOO NEWS – ΕΛΛΑΔΑ1 σχόλιο:

  1. εσυ πηρες το επιδομα απο τη στοα της μασονιας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails