Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΦΕΛΛΟΥΣ

 ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΑΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ [ έβγαλε το τζιπ για να το κινήσει για να μην μείνει από μπαταρία] ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΕΊΜΜΑΤΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΑΜΑΣΗΤΑ.
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.---ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΟΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΧΘΗΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.--ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΏΝΕΤΕ ΑΛΛΟ........
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ο πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ δεν παραβίασε μόνο το STOP αλλά παραλίγο να παρασύρει  με το αυτοκίνητό του μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.
 
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν το τζιπ του πρώην υπουργού κατά παρέκκλιση -αφού υπηρεσιακά δεν προβλέπεται να προχωρούν σε τροχονομικούς ελέγχους- αφού, αφενός τον είδαν να παραβιάζει το STOP και αφετέρου ως αντίδραση για την οδηγική του συμπεριφορά, καθώς ο κ. Λιάπης έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό και λίγο έλειψε να τους παρασύρει.
 
Μάλιστα, αφού τον σταμάτησαν και τον πλησίασαν για να του ζητήσουν τα χαρτιά του, οι νεαροί μοτοσικλετιστές δεν αναγνώρισαν τον πρώην υπουργό ο οποίος φορούσε τζόκεϊ καπέλο, γυαλία μυωπίας και ήταν ντυμένος σπορ και έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν από τον ίδιο να τους ανακοινώνει την ταυτότητα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Λιάπης είπε στον Εισαγγελέα ότι τον Αύγουστο κατέθεσε τις πινακίδες του πολυτελούς τζιπ.
Υποστήριξε ότι έχει πληρώσει τέλη και για το 2013. "Δεν είναι ότι δεν έχω να φάω. Δεν κάνω τον φτωχό αλλά συνταξιούχος είμαι και όπως και να το κάνουμε το τεκμήριο είναι ένα ποσό...", φέρεται να είπε.
Πρόσθεσε ότι το αυτοκίνητο το είχε σε αποθήκη στο Πόρτο Ραφτη κι επειδή θα φύγει για ταξίδι στην Ασία το έβγαλε για να το κινήσει για να μην μείνει από μπαταρία. "Γι' αυτό το λόγο δεν είχα ούτε το δίπλωμα μαζί", είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα όπως είπε σκόπευε γυρνώντας από το ταξίδι να πάρει πίσω τις πινακίδες.
Όταν τον ρώτησαν γιατί είχε πλαστές πινακίδες είπε: "Γιατί είχα βγάλει κάτι πινακίδες. Τι να πω; Πως δεν φταίω; Φταίω! Ήταν η κακιά η ώρα και πρέπει να τιμωρηθώ". 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails